Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Ώρα Εσιέν… 00:50!!

Πενήντα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα φτάνει στην Αθήνα ο Μικαέλ Εσιέν για να ολοκληρωθεί η μεγάλη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ώρα Εσιέν… 00:50

Από το αεροδρόμιο ο 32χρονος άσος θα οδηγηθεί σε ξενοδοχείο για λίγες ώρες ξεκούρασης, καθώς την Τρίτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία την υπογραφή του (πιθανότατα) διετούς συμβολαίου του, που θα του αποφέρει περίπου 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Μόλις ολοκληρωθεί το deal, ο Εσιέν θα φύγει από την Ελλάδα για να κάνει διακοπές και θα επιστρέψει στην Αθήνα, για μόνιμη εγκατάσταση πια, στα τέλη Ιουνίου εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας.

Από εκεί και πέρα, σύντομα θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις και με τα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» έχουν ήδη αποκτήσει τους Καλτσά, Λουντ και Βέμερ, ακολουθεί ο Εσιέν, ενώ έπονται οι κινήσεις για στόπερ (σίγουρα ένας, πιθανώς και δεύτερος ως εφεδρική λύση), φορ και ίσως έναν μεσοεπιθετικό. Επίσης εκκρεμεί να ξεκαθαρίσει αν θα παραμείνει ο δανεικός από τη Σάντερλαντ Μαυρίας και αν είναι εφικτή η περίπτωση επιστροφής του Αμπέντ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: