Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Με προβλήματα για ΠΑΟΚ ο Αστέρας!


Στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο στρέφουν από σήμερα στον Αστέρα Τρίπολης την προσοχή τους, με τον Στάικο Βεργέτη να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών.

Με προβλήματα για ΠΑΟΚ ο Αστέρας
Ιδιαίτερα κρίσιμο για τον στόχο της κατάκτησης της δεύτερης θέσης στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας θεωρείται για τον Αστέρα Τρίπολης το μεθαυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Μία ημέρα μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου, οι Αρκάδες σκέφτονται ήδη το συγκεκριμένο ματς, αφού μπορεί εν πολλοίς να κριθεί το «καλό» εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League.

Όσοι έπαιξαν κόντρα στους Περιστεριώτες έκαναν αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας συμμετείχαν σε παιχνίδια φυσικής κατάστασης με μπάλα σε μικρούς χώρους.

Ο Κουρμπέλης και ο Λούι, οι οποίοι έγιναν αναγκαστικές αλλαγές στον αγώνα με τον Ατρόμητο εξαιτίας ενοχλήσεων στους κοιλιακούς-προσαγωγούς, αντίστοιχα, έκαναν θεραπεία.

Από την πλευρά του, ο Γκοϊάν έκανε θεραπεία, επειδή αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, και ο Μπαντιμπανγκά μετά τη θεραπεία στο δικέφαλο έτρεξε στο γήπεδο. Στα ευχάριστα, ο Πάρα επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, δίνοντας μία επιπλέον επιλογή στον προπονητή του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: