Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

«Πρώτος στη λίστα Άρνεσεν ο Λάουντρουπ»

Έτοιμος να επιστρέψει στην Ευρώπη παρουσιάζεται ο Μίκαελ Λάουντρουπ, ο οποίος – σύμφωνα με τους Δανούς – αποτελεί την πρώτη επιλογή του Φρανκ Αρνεσεν για τον νέο προπονητή του ΠΑΟΚ.

«Πρώτος στη λίστα Άρνεσεν ο Λάουντρουπ»
Το θέμα του προπονητή καλείται να κλείσει άμεσα ο Φρανκ Αρνεσεν, ο οποίος αναμένεται εντός της εβδομάδας – στο περιθώριο της παρουσίασής του από τον ΠΑΟΚ – να ανακοινώσει τον νέο προπονητή της ομάδας.

Ο Δανός αθλητικός διευθυντής του συλλόγου έχει επαφές για διάφορες περιπτώσεις υποψήφιων τεχνικών και μία από αυτές που είχε ακουστεί είναι εκείνη του Μίκαελ Λάουντρουπ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Ekstrabladet», ο 51χρονος κόουτς επιθυμεί να επιστρέψει στην Ευρώπη, καθώς λήγει το συμβόλαιό του τον Ιούλιο με την Λεχβίγια με την οποία κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο στο Κατάρ.

Ωστόσο, το πρόβλημα είναι ότι ο Λάουντρουπ φέρεται να ψάχνει – μέσω του ατζέντη του, Μπαϊράμ Τουτουμλού, - την καλύτερη οικονομικά πρόταση, αλλά στην περίπτωση του «Δικεφάλου του Βορρά» παίζει η καλή σχέση που διατηρεί με τον Αρνεσεν. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: