Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

«Καίγονται» για προπονητή στον Απόλλωνα Πατρών!!

Σε αναζήτηση της διάδοχης κατάστασης του Νίκου Βετούλα βρίσκεται ο Απόλλωνας Πατρών, με την υπόθεση του προπονητή να έχει μπει πλέον στο προσκήνιο.
Οι διοικούντες τους «μελανολεύκους» έχουν ήδη βγει στη… γύρα και ψάχνουν τον άνθρωπο στον οποίο θα δώσουν τα «ηνία» του πάγκου τους. Οι επαφές τους με υποψήφιους στόχους αναμένεται να κορυφωθούν εντός των επόμενων ημερών, αφού θέλουν να κλείσουν άμεσα το θέμα, ώστε να μπορέσουν στη συνέχεια να προχωρήσουν στο σχεδιασμό εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Η πρόσφατη αναδιάρθρωση του διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ, με το Φίλιππο Καμίση να αναλαμβάνει τον προεδρικό θώκο, δεν αλλάζει ούτε στο ελάχιστο τη φιλοσοφία του Απόλλωνα Πατρών. Προς το παρόν κοιτάει αποκλειστικά στην ελληνική αγορά, με τα ονόματα των Θανάση Παπαχατζή και Ηλία Ζούρου να είναι τα πρώτα που έπεσαν στο… τραπέζι. Στο τεχνικό επιτελείο των Πατρινών, όχι όμως στην ανδρική ομάδα αλλά στα τμήματα υποδομής, αναμένεται να επιστρέψει και ο Κώστας Πετρόπουλος. Ο «Νουρέγεφ», που τα τελευταία χρόνια πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον Έσπερο ΑΟΠΑ, φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Ερασιτέχνη προκειμένου να αναλάβει τεχνικός διευθυντής στην ακαδημία του Ερασιτέχνη.
*Πηγή: superbasket.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: