Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Χάινς ή Ντάνστον θέλει ο Ίβκοβιτς!!

Σε… δοκιμασμένες λύσεις από τον Ολυμπιακό φέρεται να στρέφεται ο Ντούσαν Ίβκοβιτς για να ενισχύσει τη φροντ λάιν της Αναντολού Εφές! Στη λίστα του «Ντούντα» οι Κάιλ Χάινς και Μπράιαντ Ντάνστον!

Χάινς ή Ντάνστον θέλει ο Ίβκοβιτς!
Αυτή τη στιγμή, σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα η σεζόν έχει περάσει στην πιο κρίσιμη καμπή της, καθώς διεξάγονται τα playoffs. Όμως, η… μεταγραφολογία έχει αρχίσει ήδη!

Δυνατά, λοιπόν, αναμένεται να μπει στην «αγορά» η Αναντολού Εφές αυτό το καλοκαίρι και μετά τον Ντέρικ Μπράουν, στη λίστα της βρίσκονται δύο παίκτες που έχουν… δοκιμαστεί από τον Ολυμπιακό!

Σύμφωνα με τους Τούρκους, ο ένας είναι ο Κάιλ Χάινς, ο οποίος δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τον ξέρει πολύ καλά ο Ίβκοβιτς, καθώς αυτός ήταν που τον έφερε στον Πειραιά, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση της Ευρωλίγκας και του ελληνικού πρωταθλήματος το 2012.

Όμως, το www.sport-fm.gr έμαθε πως ο «Ντούντα» έχει στο… νου του και τον Μπράιαντ Ντάνστον! Ο Αμερικανός σέντερ πήγε το καλοκαίρι του 2013 στον Ολυμπιακό, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Είναι ένας παίκτης που φαίνεται να αρέσει αρκετά στον πολύπειρο κόουτς, καθώς θεωρεί πως με εκείνον θα διαθέτει μία πληρέστατη φροντ λάιν στην Εφές μαζί με τους Στεφάν Λάσμε (θα κάνει χρήση της οψιόν ανανέωσης) και Νέναντ Κρστιτς! *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: