Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Μπενίτεθ: «Το όνειρο αρχίζει τώρα» (video)

Έτοιμος να αναλάβει την αγαπημένη του Ρεάλ δήλωσε ο Ράφα Μπενίτεθ, λίγο πριν αναχωρήσει από την Ιταλία. Με ιδιωτικό τζετ ταξίδεψε ο Ισπανός, που πήγε κατευθείαν στο προπονητικό κέντρο των Μαδριλένων.

Μπενίτεθ: «Το όνειρο αρχίζει τώρα» (video)
Δεν μπόρεσε να κρατήσει τον ενθουσιασμό του ο Ράφα Μπενίτεθ κατά την αναχώρησή του από την Ιταλία, που παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει ακόμη κάτι επίσημο, δήλωσε ότι δεν κρατιέται να αναλάβει τη Ρεάλ.

Η αγάπη του Ισπανού τεχνικού για τη «βασίλισσα» είναι γνωστή, και σε δηλώσεις του στο αεροδρόμιο της Νάπολι, τόνισε ότι το όνειρο τώρα ξεκινάει.

«Είμαι έτοιμος. Δεν μπορώ να περιμένω. Είμαι ενθουσιασμένος και χαρούμενος. Το όνειρο αρχίζει τώρα», ήταν τα λόγια του.

Ο 55χρονος ταξίδεψε με ιδιωτικό τζετ των «μερένχες» και έφτασε στη Μαδρίτη το μεσημέρι της Δευτέρας μαζί με το προπονητικό του τιμ (Χουάν Σάντσεζ, Τσάβι Βαλέρο, Πάκο Ντε Μιγκέλ και Αντόνιο Γκόμεζ).

Εκεί τους περίμεναν άνθρωποι της «βασίλισσας» και τους μετέφεραν απευθείας στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ προκειμένου να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες και να ολοκληρώσουν τη συμφωνία.

Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, η επίσημη ανακοίνωση θα έρθει το απόγευμα της Δευτέρας και η παρουσίαση του Μπενίτεθ στο κοινό του «Μπερναμπέου» θα γίνει την Τετάρτη (3/6).

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Μπενίτεθ στο αεροδρόμιο της Νάπολι:




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: