Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Σκουλίδας: «Μπορούμε το τρία στα τρία» (vid)

Αισιόδοξος για το αήττητο της Εθνικής Ελλάδας Εφήβων στην πρώτη φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος U19 δήλωσε ο Διονύσης Σκουλίδας.
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα προετοιμάζεται πυρετωδώς για τη διοργάνωση, που θα φιλοξενηθεί το διάστημα 27 Ιουνίου με 5 Ιουλίου στο Ηράκλειο. Ο διεθνής φόργουορντ, με δηλώσεις του στο επίσημο διαδικτυακό κανάλι της ΕΟΚ, αναφέρθηκε στους αντιπάλους τους στο πλαίσιο του Δ’ Ομίλου, στην πρώτη φάση (Σερβία, Δομινικανή Δημοκρατία, Νότια Κορέα), κι εξέφρασε την πεποίθησή του πως μπορούν να κάνουν το «τρία στα τρία».
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Πιστεύω εάν τα βρούμε μεταξύ μας κι έχουμε καλή χημεία, πέρα από το μπασκετικό κομμάτι, είμαστε μια γροθιά κ.λπ., έχουμε πιθανότητες να τα πάμε πάρα πολύ καλά. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, είναι γνωστό αυτό. Οι δύο ομάδες είναι άγνωστες σε εμάς, κανείς δεν τις ξέρει γιατί δεν τις έχουμε αντιμετωπίσει, ενώ η Σερβία πάντα είναι πρόβλημα. Έχουμε παρελθόν… Ωστόσο, με σωστή δουλειά και με σωστό σκάουτινγκ κι αν πάρουμε σωστά όλες τις πληροφορίες του κόουτς έχουμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε και τους τρεις και να πάρουμε την πρώτη θέση στον όμιλο, ώστε να θεωρητικά πάντα πιο εύκολο το χιαστί ματς μετά. Τίποτα, όμως, δεν είναι εύκολο στην ουσία».




*Πηγή: superbasket.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: