Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

«Πρώτη» με απουσίες για τη Νέων!!


Την πρώτη της προπόνηση ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U20 που θα γίνει στην Ιταλία, πραγματοποίησε τη Δευτέρα (1/6) η Εθνική ομάδα Νέων στο ΟΑΚΑ. Τρεις απόντες λόγω playoffs για τον Μανουσέλη.

«Πρώτη» με απουσίες για τη Νέων
Στο… παρκέ βρήκε η πρώτη Ιουνίου τους παίκτες της Εθνικής ομάδας Νέων, καθώς ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U20 που θα διεξαχθεί στο Λινιάνο της Ιταλίας από τις 7 μέχρι τις 19 Ιουλίου.

Ωστόσο, ο Μάνος Μανουσέλης δεν είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του στο ΟΑΚΑ, καθώς λόγω των playoffs της Α1 απουσίαζαν οι Μιχάλης Λιάπης (ΠΑΟΚ), Στέλιος Πουλιανίτης (Άρης) και Γιώργος Διαμαντάκος, με τον σέντερ του Παναθηναϊκού να αναμένεται να κανονικά στην απογευματινή προπόνηση.

Ο Μάνος Μανουσέλης μίλησε για τη συμμετοχή της ελληνικής ομάδας: «Έχουμε δύσκολη αποστολή φέτος γιατί πέφτουν επτά ομάδες στη Β’ Κατηγορία. Θέλουμε να βάλουμε πιο ψηλούς στόχους για να μην μπλέξουμε σε περιπέτειες. Υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες, γιατί λείπουν πολλά παιδιά με τις ομάδες τους λόγω των πλέι οφ, αλλά και η δεύτερη ηλικία που έχει η Εθνική Νέων Ανδρών, καθώς αυτή τη στιγμή υπάρχουν και οι υποχρεώσεις της Εθνικής U19 για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, τα πράγματα δεν είναι απλά. Όμως είμαστε εδώ και θα κάνουμε την προσπάθειά μας κάθε μέρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ξεκινήσαμε με πολύ όρεξη, ο στόχος είναι από τη μια μεριά τα αποτελέσματα και παράλληλα να δούμε και τη βελτίωση των παιδιών, που δυστυχώς δεν έχουν πολλές παραστάσεις, γιατί δεν παίζουν ιδιαίτερα στις ομάδες τους. Αυτό δεν είναι πολύ καλό για το μέλλον. Θέλουμε να πιστεύουμε όμως ότι μέσα από την Εθνική Ομάδα θα τα εμπιστευτούν περισσότερο και οι σύλλογοι στους οποίους ανήκουν και θα κερδίσουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής στη συνέχεια
». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: