Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Δύο "Μπεργκ" και Εσιέν, σκούπα στο ΠΑΟΚτσηλίκι!!

Τι μεταγραφές μπορεί να κάνει ακόμα ο Παναθηναϊκός, ποιοι πρέπει να φύγουν από τον ΠΑΟΚ και γιατί αξίζουν συγχαρητήρια στo Μαρινάκη; Τα πάντα όλα από τον Αλέφαντο... Έλα μωρέ με τον ΠΑΟΚ, όταν τους έλεγα νομίζανε ότι έχω εμπάθεια μαζί τους. Δε βλέπουν για τον Παναθηναϊκό πόσα καλά λόγια λέω; Εκεί γιατί δεν έχω εμπάθεια; Έμεινε πίσω και από τον Αστέρα Τρίπολης λοιπόν ο ΠΑΟΚ. Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλύτερος, μπορούσε να βάλει και 6 γκολ σε αυτόν τον ΠΑΟΚ. Έχει πιάσει καλά το θέμα με τον Κουτρουμπή, τα έχω αναλύσει επανειλημμένως, μη λέω τα ίδια.

Ο Αναστασίου έχει αναστήσει τους πάντες, όχι μόνο τους παλιούς αλλά και τους νέους. Κάτι πεθαμένοι Νίνηδες και Μαυρίες έχουν γίνει άλλοι άνθρωποι, ο Νίνης ειδικά πρέπει να έχει ρίξει έξτρα δουλειά στις ταχύτητες, στα σπριντ. Καπετάνιος έχει γίνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Καλά, για τον Καρέλη δεν συζητάμε, έχει κάνει φοβερή χρονιά, θα τον πουλήσουν αυτόν πιστεύω.

Ο ΠΑΟΚ ούτε ξέρει τι παίζει, πώς στήνεται, τι περιμένει. Ο Σαββίδης πρέπει να καθαρίσει όλη τη γάγγραινα των παλαιμάχων που πουλάνε οπαδιλίκι! Όλοι με τη σκούπα έξω! Βρύζες, Γεωργιάδηδες, Αναστασιάδης, και τον Γκαρσία κακώς τον έβαλε εκεί. Αν παίρνει το μισθό του και δε μιλάει, παρά μόνο μαθαίνει τη δουλειά του προπονητή, εντάξει. Αλλά άμα πάει να κάνει τον καμπόσο και ανακατεύεται στα πόδια του νέου προπονητή, θα γίνει άνω κάτω ο ΠΑΟΚ.

Καλή ήταν η κίνηση με τον Άρνεσεν, έχει ένα όνομα, έχει γνώση στο αντικείμενο, τώρα πρέπει να προσλάβει έναν καλό ξένο προπονητή και καλούς παίκτες. Σκούπα στους βετεράνους που πουλάνε ΠΑΟΚτσηλίκι, και ξεφόρτωμα παικτών που επίσης πουλάνε ΠΑΟΚτσηλίκι αλλά δεν προσφέρουν, όπως ο Αθανασιάδης. Εγώ τους τα έχω πει χρόνια ότι με Αθανασιάδη και Σαλπιγγίδη δεν παίρνετε πρωτάθλημα ούτε σε 100 χρόνια.

Αν θέλει να γίνει σοβαρή ομάδα ο ΠΑΟΚ, πρέπει να τα κάνει αυτά. Να δούμε από τα τόσα ραπίσματα που έχει φάει ο Σαββίδης, αν βάλει μυαλό. Να αφήσουν τον Άρνεσεν να κάνει τη δουλειά του βοηθώντας τον να φέρει καλό προπονητή και παίκτες.

Σέντερ μπακ είναι αυτά που έχει ο ΠΑΟΚ; Αργοί των αργών. Ποιος τους έφερε αυτούς; Πότε θα σταματήσουν αυτά τα λάθη;

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει σε πολύ καλές βάσεις, για το μπάτζετ που έχουν, κάνουν καλή δουλειά, αξιοποιούν τους παίκτες τους. Λόγου χάρη ο Ταυλαρίδης που όταν τον πήραν, πολλοί κορόιδευαν αλλά εγώ είχα πει μη κοιτάτε την ηλικία του, αυτός θα βγει εξαιρετική μεταγραφή.

Αν ο Παναθηναϊκός βρει άλλους δύο Μπεργκ σε θέσεις που πονάει, μπορεί να γίνει ανταγωνιστικός. Να δούμε αν θα πάρουν τον Εσιέν. Αν τον πάρουν και δεν είναι περιπατητής, αλλά διατηρεί την ταχύτητα που είχε, θα βοηθήσει πολύ. Εμένα μου αρέσουν οι ταχύτατοι παίκτες. Ο Εσιέν στις δόξες του ήταν χάφαρος δυναμίτης. Τώρα δεν είναι πολύ μεγάλος σε ηλικία, αλλά δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι.

Ο Παναθηναϊκός πέρα από ένα χάφαρο χρειάζεται έναν καλό σέντερ μπακ διότι θα φύγει ο Κροάτης, έναν πολύ καλό επιθετικό διότι βλέπω να πουλάνε τον Καρέλη, και έναν εξτρέμαρο. Για τον μπακ που πήραν από τη Γερμανία μαθαίνω καλά λόγια.

Κάτι ακόμα. Συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Ολυμπιακού που ανανέωσε τον Φουστέρ και ας είχε τραυματισμούς τα τελευταία δύο χρόνια και δεν πολυπρόσφερε. Τέτοιους ξένους πρέπει να τους τιμάς διότι ο Φουστέρ υπήρξε πολύ φιλότιμος, μαχητής, καλός χαρακτήρας, και αγωνιστικά τα πρώτα χρόνια πρόσφερε πάρα πολύ, με κρίσιμα γκολ και πολύ τρέξιμο και πρέσινγκ. Εγώ προτιμάω να βλέπω τον Φουστέρ -κι ας μην είναιεξτρέμ- παρά ποδοσφαιρικούς απατεώνες τύπου Αφελάι. Έλα με τον Αφελάι, από τα δύο πρώτα ματς που τον είδα σάς είπα το έργο που θα βλέπαμε στη συνέχεια.
Συντάκτης: Θέμης Σινάνογλου
*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: