Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Κάλας-Γκιρτζίκης: Οι λεπτομέρειες της συνάντησής τους!!


Κρίσιμο θεωρείται το επόμενο δεκαήμερο για τον Άρη, καθώς θα ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό το ενδεχόμενο συμμετοχής της ομάδας στη Football League την επόμενη σεζόν. Αισιοδοξία στο «κίτρινο» στρατόπεδο.

Κάλας-Γκιρτζίκης: Οι λεπτομέρειες της συνάντησής τους
Για πρώτη φορά από τη στιγμή που ανέλαβε τη διοίκηση του Άρη ο Άλεξ Κάλας συναντήθηκε με όλους τους φορείς του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως η ΕΠΟ και η Football League, με βασικό αντικείμενο τη συμμετοχή της ομάδας στη β’ κατηγορία.

Το πρόβλημα με τους Θεσσαλονικείς είναι πως οι ημερομηνίες πιέζουν και παρά την αναγνώριση από την πλευρά του κ. Γκιρτζίκη πως το αίτημά τους είναι δίκαιο, όλα θα κριθούν μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες.

Στη χθεσινή συνάντηση ο κ. Κάλας επανέλαβε ότι ο Άρης δεν ζητάει κάτι παράνομο και ούτε ζητάει να μπει από το… παράθυρο για να παίξει στη Football League.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας αναγνώρισε τον δίκαιο αγώνα του των «κιτρίνων», επισήμανε πως ο ΚΑΠ είναι σύμμαχός του. Παράλληλα, ο κ. Γκιρτζίκης ζήτησε μία λεπτομερή έκθεση των αιτημάτων του Άρη για να τη θέση υπ’ όψιν και εκείνος με τη σειρά του στο Δ.Σ. της ΕΠΟ.

Οι επόμενες δέκα μέρες θεωρούνται κρίσιμες εν όψει της 26ης Ιουνίου που είναι προγραμματισμένο Δ.Σ.. Παράλληλα, μένει να φανεί αν θα συμμετάσχουν στη Football League ο ΟΦΗ και η Νίκη Βόλου, ενώ μπορεί να προκύψουν προβλήματα και για ομάδες που δεν έχουν πάρει άδεια εν όψει της νέας σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως του χρόνου θα είναι ένα ενιαίο πρωτάθλημα και αυτό σημαίνει μεγαλύτερη οικονομική επιβάρυνση, αλλά αυτό δεν είναι σίγουρο ακόμα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: