Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Η… επιστροφή του Αντουάν Ριγκοντό!!

Επιστροφή στα παρκέ για τον Αντουάν Ριγκοντό! Η Παρί κατέθεσε πρόταση στον παλαίμαχο γκαρντ, ο οποίος βρίσκεται κοντά στην πρώτη του προπονητική… εμπειρία!
Είναι από τους Γάλλους παίκτες που θα μείνουν στην ιστορία. Ο λόγος για τον Αντουάν Ριγκοντό, ο οποίος είναι δύο φορές Πρωταθλητής Ευρώπης με τη Μπολόνια, έχει στη συλλογή του ασημένιο μετάλλιο από τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2000, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει χαθεί από το μπασκετικό προσκήνιο. Ο Ριγκοντό ζει στη Βαλένθια από το 2005, όταν κι έβαλε τέλος στην καριέρα του, φαίνεται, όμως, πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για την επιστροφή του στο άθλημα!
Η ομάδα που τον προσέγγισε ήταν η Παρί, η οποία φέτος είχε μία αποτυχημένη σεζόν, καθώς τερμάτισε στην 11η θέση του πρωταθλήματος… Η πρόταση των ανθρώπων στον Ριγκοντό για ν’ αντικαταστήσει τον Γκρεγκόρ Μπενιό είναι επιβεβαιωμένη -όπως αναφέρουν στη Γαλλία- και σύντομα αναμένονται οριστικές εξελίξεις, με το ενδεχόμενο να υπάρξει τελικά συμφωνία, να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.
Αυτή θα είναι η πρώτη προπονητική εμπειρία του Ριγκοντό (σ.σ. η απάντηση του αναμένεται εντός των επόμενων ημερών), στον οποίο έγινε πρόταση να καθίσει στον πάγκο της Εθνικής Γαλλίας το 2007, αλλά δεν την αποδέχτηκε…
*Πηγή: superbasket.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: