Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Παραμένει φαβορί για τη Νιούκαστλ ο ΜακΚλάρεν!!

Αν και οι οπαδοί της Νιούκαστλ δείχνουν να προτιμούν τη λύση του Πατρίκ Βιείρά, ο Στιβ ΜακΚλάρεν φαίνεται ότι αποτελεί τον επικρατέστερο υποψήφιο για τη θέση στον πάγκο της Νιούκαστλ.  
Ο πρώην κόουτς της Ντέρμπι Κάουντι, από την οποία απομακρύνθηκε έπειτα από ανάλυση όλης της σεζόν που έκαναν οι άνθρωποι της ομάδας για να πάρουν την απόφαση να μη συνεχίσουν μαζί του λόγω της απώλειας της συμμετοχής στα πλέι-οφ ανόδου, «φιγουράρει» στην κορυφή των υποψήφιων μόνιμων διαδόχων του Άλαν Πάρντιου στις «καρακάξες».
Ο Τζον Κάρβερ ήταν υπηρεσιακός κόουτς, κράτησε το «τιμόνι» και οδήγησε το «καράβι» μέσα σε... φουρτουνιασμένη θάλασσα πόυ όμως έβγαλε σε νησί σωτηρίας και με την ομάδα να παραμένει στην Πρέμιερ Λιγκ, πλέον, αναζητείται ο νέος, μόνιμος κόουτς.
Ο ΜακΚλάρεν φαίνεται πως είναι ο άνθρωπος που θέλει ο Μάικ Άσλεϊ να δει στον πάγκο της ομάδας του, όμως, έχει αντιληφθεί ότι από την ημέρα που ακούστηκε και το όνομα του Πατρίκ Βιεϊρά, οι οπαδοί του συλλόγου δείχνουν την προτίμησή τους στον άλλοτε χαφ της Άρσεναλ και νυν προπονητή στη δεύτερη ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: