Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Ράμος: «Ίσως εγώ να μην απομάκρυνα τον Αντσελότι»

Την εκτίμησή του στον Κάρλο Αντσελότι έδειξε ο Σέρχιο Ράμος, που τόνισε ότι ο ίδιος ίσως τον κρατούσε στη Ρεάλ. Παράλληλα, έδειξε θετικός για Μπενίτεθ, ενώ δε θέλησε να σχολιάσει κάτι για τον Ντε Χέα.

Ράμος: «Ίσως εγώ να μην απομάκρυνα τον Αντσελότι»
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Κάρλο Αντσελότι ο Σέρχιο Ράμος, που τόνισε ότι ο Ιταλός τα έδωσε όλα για τη Ρεάλ.

Ο αμυντικός της «βασίλισσας» δήλωσε πως, αν ήταν στο χέρι του, ίσως δεν θα απομάκρυνε τον 55χρονο από τον πάγκο του συλλόγου, όμως επισήμανε πως υπάρχουν συγκεκριμένοι άνθρωποι για να παίρνουν τις καλύτερες αποφάσεις για την ομάδα.

«Δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να μιλήσω για θέματα, όπως αυτά του προπονητή. Ίσως εγώ να μην είχα απομακρύνει τον Αντσελότι, όμως οι ιθύνοντες του συλλόγου είναι εκεί για να παίρνουν τις καλύτερες αποφάσεις για την ομάδα», ήταν τα λόγια του δεύτερου αρχηγού της Ρεάλ που, στη συνέχεια, ανέφερε ότι ο Ιταλός κατάφερε να κατακτήσει τίτλους που οι «μερένχες» δεν είχαν καταφέρει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

«Οι οπαδοί της Ρεάλ απόλαυσαν όχι μόνο έναν σπουδαίο άνθρωπο, αλλά και έναν μεγάλο προπονητή, που μας έδωσε τίτλους που δεν είχαμε κατακτήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ήμασταν μία "σφιχτή" ομάδα, πράγμα λογικό, αφού περάσαμε πολύ χρόνο με ένα προπονητή που τα έδωσε όλα για την ομάδα», είπε ο 29χρονος.

Στη συνέχεια, ο Σέρχιο Ράμος ρωτήθηκε για τον επόμενο προπονητή της «βασίλισσας», τον Ράφα Μπενίτεθ, τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα τεχνικό με μεγάλη εμπειρία, κάτι που χρειάζεται στα αποδυτήρια της Ρεάλ.

«Προφανώς και δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι μέχρι να επισημοποιηθεί από το σύλλογο. Πάντως, είναι ένας πολύ καλός προπονητής με μεγάλη εμπειρία από την Ιταλία, την Αγγλία και την Ισπανία, επομένως θα είναι μια θετική κίνηση αν γίνει. Η εμπειρία είναι πάντα κάτι καλό για αποδυτήρια σαν τα δικά μας», δήλωσε ο Ισπανός διεθνής που τέλος δε θέλησε να σχολιάσει κάτι για τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Νταβίντ Ντε Χέα στους «μερένχες».

«Ο Ντε Χέα είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας και το έχει αποδείξει. Τα Μέσα λένε συνεχώς ότι θα έρθει στη Ρεάλ, όμως, από σεβασμό στους Κασίγιας, Νάβας και Πατσέκο, δε θα σχολιάσω. Προσωπικά, θέλω πάντα να παίζω με τους καλύτερους, όμως δεν μπορώ να κάνω σχόλια για παίκτες που δεν ανήκουν στο σύλλογο», κατέληξε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: