Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Αποχαιρέτησε Λιακόπουλο η Κηφισιά!!

Ο Νίκος Λιακόπουλος αποτελεί και τυπικά παρελθόν από την Κηφισιά, με τους διοικούντες να τον ευχαριστούν θερμά για την προσφορά του.
Στο Φάρο Κερατσινίου θα συνεχίσει την καριέρα του ο 32άχρονος γκαρντ, που προτίμησε να αποχωρήσει από τη μεγάλη κατηγορία ύστερα από τρία χρόνια με Κολοσσό και ΑΕΝΚ. Το συμβόλαιό του με το συγκρότημα των βορείων προαστίων ολοκληρώθηκε και από σήμερα (01/06) αποτελεί και με τη… βούλα παρελθόν, καθώς οι διοικούντες την ΚΑΕ ανακοίνωσαν την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους. Παράλληλα, τον ευχαρίστησαν θερμά για όλα όσα πρόσφερε στην ομάδα, προσθέτοντας πως θα παραμένει ξεχωριστό κεφάλαιο στην ιστορία της.
Η ανακοίνωση: «Ύστερα από δύο χρόνια μιας άκρως επιτυχημένης συνεργασίας οι δρόμοι της Κηφισιάς και του Νίκου Λιακόπουλου χωρίζουν. Η ΚΑΕ Κηφισιά Δημουλάς νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον αθλητή Νίκο Λιακόπουλο για την πολύτιμη παρουσία του στην ομάδα μας και τη σημαντική συνεισφορά του στις επιτυχίες της στην Basket League. Η προσφορά του δεν περιορίστηκε μόνο μέσα στα στενά αγωνιστικά πλαίσια, αποτελώντας παράδειγμα ήθους, αγωνιστικότητας, μαχητικότητας και επαγγελματικής ευσυνειδησίας. Για το λόγο αυτό άλλωστε θα αποτελεί πάντοτε ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στην ιστορία της ΑΕΝΚ. Νίκο, σου ευχόμαστε καλή τύχη στον επόμενο σταθμό της καριέρας σου και πάντα επιτυχίες!».
*Πηγή: superbasket.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: