Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

«Δεν θα λειτουργήσει θύρα για τους φίλους της ΑΕΚ»

Ο Απόλλων Σμύρνης ενημέρωσε πως δεν θα λειτουργήσει θύρα για τις ανάγκες των φίλων της ΑΕΚ στο ματς της Τετάρτης (3/6, 19:00).

«Δεν θα λειτουργήσει θύρα για τους φίλους της ΑΕΚ»
Δεν θα ανοίξει θύρα για τους φίλους της ΑΕΚ ο Απόλλων Σμύρνης στο ματς της Τετάρτης (3/6, 19:00), το οποίο θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των play off της Football League. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα ακολουθήσει την πάγια τακτική, λόγω της απόφασης του Υπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή. Πάντως, στο παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΛ ήταν στο γήπεδο οπαδοί των «βυσσινί».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Για τη διευκόλυνση όσων θέλουν να παρακολουθήσουν τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την AEK, (Τετάρτη, 3/6/2015, 19:00) για την 8η αγωνιστική ημέρα, των play-off του πρωταθλήματος της Football League, η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει:

Η διάθεση των εισιτήριων θα γίνεται την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα από τις 17:00. Στο συγκεκριμένο αγώνα θα λειτουργήσουν οι Θύρες Ε, 1Α, 1Β, 2Α, και 9. Κλειστή θα παραμείνει για λόγους ασφαλείας η Θύρα 3. Δεν θα λειτουργήσει Θύρα για τις ανάγκες των φιλάθλων της ΑΕΚ μετά την απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού, αρμόδιου για θέματα αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή για απαγόρευση οργανωμένης και μη μετακίνησης φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας.

Όσοι φίλαθλοι είναι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας.

inner

Τα εισιτήρια για τις Θύρες 1Β, 2Α και 9 του γηπέδου «Γεώργιος Καμάρας» κοστίζουν 10 ευρώ και για τη Θύρα Ε, 15 ευρώ.
Η είσοδος για μαθητές, στρατιώτες, φοιτητές και άνεργους (τιμή πώλησης εισιτηρίων: 5 ευρώ) θα γίνεται από τη Θύρα 1.
Η είσοδος για τους αθλητές των Ακαδημιών και για τους αθλητές των ομάδων Νέων του Απόλλωνα Σμύρνης θα γίνεται από τη Θύρα 1.
Εκδοτήριο εισιτηρίων για τις Θύρες 1Α, 1Β, 2Α και Ε θα λειτουργήσει στην είσοδο της Θύρας 1.
Εκδοτήριο για την Θύρα 9 θα λειτουργήσει στην έξοδο της Θύρας 10.
Για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, η είσοδος θα γίνεται από το κλειστό γυμναστήριο του γηπέδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: