Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Το ΝΒΑ πάει Καναδά!!

Ο αριθμός ρεκόρ των πέντε ομάδων θα δώσει το παρών στο φετινό «NBA Canada Series», όπως ανακοινώθηκε από τη διοργανώτρια αρχή του «μαγικού κόσμου».
Οι πέντε ομάδες θα δώσουν τέσσερις αγώνες προετοιμασίας σε ισάριθμες πόλεις του Καναδά, πριν από την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν 2015-2016. Τα παιχνίδια στοχεύουν στην ανάπτυξη του αθλήματος στη χώρα και στο πρώτο από αυτά οι «οικοδεσπότες» Τορόντο Ράπτορς θα αντιμετωπίσουν τους Λος Άντζελες Κλίπερς στο Βανκούβερ στις 4 Οκτωβρίου. Οι Σικάγο Μπουλς θα αναμετρηθούν με τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς στις 10 Οκτωβρίου στην πόλη Ουίνιπεγκ, με τους «λύκους» να αντιμετωπίζουν στη συνέχεια τους «πτερόσαυρους» στην Οτάβα στις 14 Οκτωβρίου. Οι εκπρόσωποι του Τορόντο θα είναι εκείνοι που θα κλείσουν την αυλαία του «NBA Canada Series» με αντίπαλο τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς στις 23 Οκτωβρίου, καθώς η νέα σεζόν στο NBA αρχίζει στις 27 Οκτωβρίου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στα ρόστερ των ομάδων του NBA στο ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου υπήρχαν δώδεκα Καναδοί, περισσότεροι από κάθε άλλη χώρα εκτός των ΗΠΑ.
*Πηγή: superbasket.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: