Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Δεν είναι μόνο ο Εσιέν…!

Το βράδυ ο Παναθηναϊκός κι ο κόσμος του περιμένουν τον Μικαέλ Εσιέν στην Ελλάδα, ωστόσο στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, σήμερα υπήρξε προπόνηση, μια μέρα μετά την εξασφάλιση του Champions League.

Δεν είναι μόνο ο Εσιέν…
Η μέρα του Παναθηναϊκού είναι αφιερωμένη στην άφιξη του Μικαέλ Εσιέν. Και δικαιολογημένα, δεδομένου πως χθες επετεύχθη ο στόχος της πρωτιάς στα πλέι οφ και παράλληλα το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Ωστόσο, η ζωή συνεχίζεται και οι προπονήσεις το ίδιο, καθώς απομένουν ακόμα δύο ματς και οι πράσινοι θέλουν να δείξουν την πρέπουσα σοβαρότητα.

Έτσι, λοιπόν, ξεκίνησε η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης την Τετάρτη. Όσοι αγωνίστηκαν χθες κόντρα στον ΠΑΟΚ, έκαναν αποκατάσταση, ενώ το πρόγραμμα των υπολοίπων περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις τεχνικής και οικογενειακό δίτερμα.

Χουχούμης, Πέτριτς και Κλωναρίδης συνέχισαν την θεραπεία τους, ενώ ο Τριανταφυλλόπουλος έδειξε πως ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά την Τρίτη, στις 17:00. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: