Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

ΑΕΚ… χωρίς ανάσα!

Δεν πρόλαβε να επιστρέψει από την αποστολή στην Κόρινθο κι έβγαλε αυτή για Ριζούπολη ο Δέλλας. Με ελλείψεις την Τετάρτη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης η ΑΕΚ. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα έρχεται ο Σιμόες.

ΑΕΚ… χωρίς ανάσα
Ελάχιστες ώρες να ξαποστάσουν έχουν οι παίκτες της ΑΕΚ. Χθες βράδυ επέστρεψαν από την Κόρινθο και το 1-1 με την Παναχαϊκή, σήμερα το πρωί ήταν ξανά στα Σπάτα και ο Τραϊανός Δέλλας έβγαλε την αποστολή για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη (19:00, ΟΤΕ Sport 3).

Σε αυτή θα υπάρχουν και πάλι απουσίες. Στις γνωστές των Μάνταλου, Μπακάκη και Μπρέσεβιτς προστέθηκαν νέες. Ζόριτς (διάστρεμμα β’ βαθμού στον αριστερό αστράγαλο) και Σαρρής (κάκωση στους κοιλιακούς) είναι τραυματίες κι έκαναν θεραπεία, Τζανετόπουλος και Γροντής έχουν από σήμερα υποχρεώσεις με την Εθνική Ελπίδων, ενώ εκτός έμεινε ξανά ο γκολκίπερ Βούρας.

Αντίθετα, επανέρχονται οι Γιόχανσον (πήρε ανάσες στο χθεσινό ματς) και Πλατέλλας (ξεπέρασε την τενοντίτιδα στον ώμο). Αναλυτικά, την αποστολή απαρτίζουν οι: Ανέστης, Καραγκιολίδης, Ανάκογλου, Αραβίδης, Γεωργέας, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ντούνης, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σβάρνας, Σοϊλέδης, Κορδέρο, Φαγέ, Ντακόλ, Μπαρμπόσα, Γιόχανσον, Κρισάντους.

Η προπόνηση της Τρίτης θα πραγματοποιηθεί στις 12:00. Σε αυτή αναμένεται να δώσει το «παρών» σαν… επισκέπτης ο Αντρέ Σιμόες, που λίγο μετά τα μεσάνυχτα έρχεται στην Αθήνα για να γνωρίσει το νέο του «εργασιακό» περιβάλλον. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: