Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Οι αμαρτίες της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου βαραίνουν ήδη και τη μέλλουσα!!

Γράφει ο Άρις Νικολάκης
Οι μεγάλοι πόνοι είναι βουβοί. Έτσι κι η Τούμπα βουβή ζει τον μέγιστο πόνο του ΠΑΟΚ.

Ποια θλίψη όμως, από την ήττα κόντρα στον Ατρόμητο; Ποια απογοήτευση από την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ; Ποια ντροπή για το 0 γκολ/5 αγώνες; Ποια στεναχώρια για την 4η θέση στα πλέι οφ; Ποια ανησυχία για το χρονικό στρίμωγμα της προετοιμασίας; Όλα αυτά όσο βαθιά κι εάν κι εφ’ όσον είναι… Λέμε τώρα… Ωχριούν μπροστά στην άβυσσο της άδειας κι έρημης Τούμπας!

Αυτή η παγερή μορφή της είναι η ολοκληρωτική απεικόνιση του αποτελέσματος για τον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη από τα πεπραγμένα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Κι εδώ πλέον, είναι σαφές κίνητρο για τον «τσάρο» της Τούμπας. Καθώς δεν θέλει ούτε στο χειρότερο εφιάλτη του, να ξαναζήσει αυτή τη μορφή της Τούμπας, να βγάλει μία φωτογραφία της. Να τη βάλει προσκεφάλι του. Και να ζει καθημερινά με το πάθημα. Μέχρι να γίνει μάθημα βεβαίως. βεβαίως…

Έδωσε και θα δώσει τα μαλλιά της κεφαλής του για να φτιάξει τον ΠΑΟΚ, τον οποίο ονειρεύεται. Έφτιαξε ένα μηδέν από μηδέν, μηδέν. Αγωνιστικά πάντα. Οικονομικά κατέστησε την ΠΑΕ παντοδύναμη. Έπιασε τόπο κι η τελευταία τρίχα από τα μαλλιά της κεφαλής του στα οικονομικά. Στα αγωνιστικά; Τζάμπα κόπο έκανε. Τζάμπα λεφτά έδωσε.

Ούτε μία… Έστω μία επιλογή του δεν απέδωσε έργο. Οι μεν επιλογές πληρώθηκαν κι έφυγαν. Στο καλό και να μας γράφουν (γράμματα). Αυτός δε, πλήρωσε κι έμεινε. Για να πληρώσει και πάλι. Οφείλει ο κόσμος του ΠΑΟΚ να στηρίξει πάση θυσία τον Ιβάν Σαββίδη στη νέα προσπάθεια οικοδόμησης. Και θα τον στηρίξει αλλά… Κι ο Ιβάν Σαββίδης πρέπει να λιώσει τους πάγους στις καρδιές των φίλων του «δικέφαλου».

Δίχως (αγωνιστικές, εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε) αλλαγές από την κορυφή μέχρι τα νύχια του ΠΑΟΚ, ο κόσμος θα ζεσταθεί. Πρώτα αλλαγές. Και μετά μεταγραφές. Με παλιά υλικά δεν φτιάχνονται νέα προϊόντα!

Δυστυχώς πάντως, ο ΠΑΟΚ διάγει μία περίοδο αξημέρωτης νύκτας! Ο κόσμος του ζει εάν ατέλειωτο εφιάλτη. Και στην προσπάθεια του Ιβάν Σαββίδη να φανεί φως. Να σβήσει το σκοτάδι. Και να τελειώσει ο εφιάλτης κόντρα είναι συν τοις άλλοις κι ο χρόνος. Με τον ΠΑΟΚ στην 4η θέση η προετοιμασία για τη μέλλουσα αγωνιστική περίοδο εξελίσσεται σε χρόνο dt.  

Δεν υπάρχει χρόνος με άλλα λόγια. Οι αμαρτίες της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου θα βαραίνουν και τη μέλλουσα. Δυστυχώς για τον ΠΑΟΚ της 4ης θέσης στα πλέι οφ προλαβαίνει, δεν προλαβαίνει να ανταποκριθεί στην παλλαϊκή επιταγή του κόσμου στον «τσάρου» της Τούμπας: «Ιβάν προχώρα. Άλλαξε τα όλα»! Εάν προλάβει; Θα κάνει το άλμα στη νέα εποχή του. Θα προλάβουν ιδιοκτησιακό καθεστώς, διοικητική ηγεσία και τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ να το επιχειρήσουν; Ίδωμεν…


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: