Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Ταινία για τη… FIFA από τον Μπεν Άφλεκ!!

Πολλά απ’ αυτά που αποκαλύπτονται στο σκάνδαλο της FIFA δε γίνονται ούτε σε ταινίες. Παρόλα αυτά ο Μπεν Άφλεκ ετοιμάζεται (μαζί με τον Ματ Ντέιμον) να φέρει στη μεγάλη οθόνη τις… πομπές του Μπλάτερ!

Ταινία για τη… FIFA από τον Μπεν Άφλεκ!

Το σκάνδαλο στις τάξεις της FIFA είχε όλα τα στοιχεία που θ’ απογείωναν μια ταινία. Γι’ αυτό ο Μπεν Άφλεκ σκέφτηκε να μην τ’ αφήσει να πάνε χαμένα.

Λίγες μέρες μετά την απόσυρση του φιλμ «United Passions» (που χρηματοδοτήθηκε από τη FIFA κι έσπασε τα ρεκόρ χειρότερων εισπράξεων, φτάνοντας μετά βίας τα 918 δολάρια τη δεύτερη βδομάδα) ο Αμερικανός σκηνοθέτης σκοπεύει να φωτίσει την… ανάποδη πλευρά της παγκόσμιας ομοσπονδίας: Τη σκοτεινή!

Βασιζόμενος λοιπόν στο βιβλίο του ερευνητή-ρεπόρτερ Κεν Μπένσινγκερ -στις σελίδες τους οποίου περιγράφεται ο ρόλος του Αμερικανού αξιωματούχου της FIFA, Τσακ Μπλέιζερ στο περίφημο σκάνδαλο- ετοιμάζεται να κάνει… ρελάνς. Και μαζί με τον φίλο του Ματ Ντέιμον να συνεργαστούν στην παραγωγή της ταινίας με τίτλο «House of Deceit» (σ.σ. Ο οίκος της εξαπάτησης).

Επίκεντρό της φυσικά θα είναι ο Μπλάτερ κι η αμφιλεγόμενη ανέλιξή του από τα χαμηλά στα υψηλότερα κλιμάκια. Προβλέπεται, δε, να παρουσιάζονται και σκανδαλώδεις ενέργειές που του αποδίδονται -από δωροδοκίες μέχρι ένα διαμέρισμα που φέρεται να διατηρεί στους Πύργους Τραμπ αποκλειστικά για τις γάτες του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: