Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Έρχεται και πάλι η Φενέρ για τον Μιλιβόγιεβιτς!!


Πληροφορίες από την Τουρκία θέλουν τους διοικούντες την Φενέρμπαχτσέ να ετοιμάζονται για την απόκτηση του Μιλιβόγιεβιτς από τον Ολυμπιακό.

Έρχεται και πάλι η Φενέρ για τον Μιλιβόγιεβιτς
Μετά το "όχι" στην πρόταση της Μπενφίκα για την παραχώρηση του Ελαμπντελαουί ο Ολυμπιακός θα βρεθεί και πάλι σύντομα μπροστά σε ένα τέτοιο δίλλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr οι διοικούντες την Φενέρμπαχτσέ ετοιμάζουν νέα πρόταση για την απόκτηση του Λούκα Μιλιβόγιεβιτς από τους ερυθρόλευκους. Μάλιστα, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να έρθουν άνθρωποι της ομάδας στην Αθήνα για να μιλήσουν απευθείας με εκείνους του Ολυμπιακού, έτσι ώστε να υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να τα καταφέρουν.

Πλέον, μετά την μεταγραφή του Φαν Πέρσι το ρόστερ της τουρκικής ομάδας για τη νέα αγωνιστική σεζόν είναι σχεδόν ολοκληρωμένο. Απομένει να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος θα αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή ως αμυντικός χαφ... Δηλαδή, ο Μιλιβόγιεβιτς.

Ο Βίτορ Περέιρα δεν έχει αλλάξει άποψη... Επιμένει ότι ο Σέρβος του Ολυμπιακού είναι μια εξαιρετική περίπτωση και τον θέλει πάση θυσία στην ομάδα του στη νέα αγωνιστική σεζόν.

Έτσι, οι υπεύθυνοι της Φενέρμπαχτσέ έχοντας ολοκληρώσει τις περισσότερες μεταγραφές που χρειάζεται η ομάδα, έχουν αρχίσει να δουλεύουν αρκετά πάνω στην κατάθεση μιας πρότασης για τον Σέρβο η οποία και θα ικανοποιεί τον Ολυμπιακό.

Σε τι ύψος θα φτάσει η προσφορά στον Ολυμπιακό δεν είναι γνωστό.

Πρέπει να θυμίζουμε ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη απαντήσει αρνητικά δύο φορές σε προτάσεις που έχουν λάβει από την τουρκική ομάδα. Η μια αφορούσε μόνο την παραχώρηση του Μιλιβόγιεβιτς και η άλλη για τον Σέρβο και τον Ντουρμάζ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: