Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

«Χτίζεται» η Κέρκυρα!!

Για τα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας αποχωρεί την Τρίτη η Κέρκυρα για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Δείτε τους παίκτες που θα ‘χει στα… χέρια του ο Σάκης Τσιώλης. Ποια φιλικά έχουν ήδη «κλειστεί».

«Χτίζεται» η Κέρκυρα

Ο Σάκης Τσιώλης θα ‘χει μαζί του, τους εξής: Φώτη Κουτζαβασίλη, Παναγιώτη Σαμπανίδη, Μάθιου Γκόμες, Οράσιο Καρντόζο, Παναγιώτη Βλάχο, Κώστα Μανωλά, Ντιόγκο Ζορντάο, Τάσο Βενέτη, Τέλη Καραγιαννίδη, Παναγιώτη Ζορμπά, Γιώργο Παρασκευαϊδη, Μάρκο Μαρκόφσκι, Σάσα Καϊκούτ, Βλαντιμίρ Ντιμιτρόφσκι, Στέφανο Σιόντη, Νίκο Μεντή, Κώστα Γεωργακόπουλο, Στέλιο Μακρίδη, Νίκο Κρητικό, Θωμά Τριαντάφυλλο, Αλέξανδρο Γρηγοράκη, Άντονι Ίσσερη και τους υπό δοκιμήν Κώστα Κοτάτη και Σταμάτη Μανωλά.

Σημειώνεται πως στη Νάουσα θα ενσωματωθεί και ο στρατευμένος, Αλέξανδρος Κόντος, προκειμένου να «τρέξει» το πρόγραμμα αποθεραπείας του.

Όσον αφορά τα πρώτα φιλικά τεστ, οι Φαίακες έχουν κλείσει με τον ΠΑΣ Γιάννινα (29/7), με τον Παναιτωλικό (2/8) και ξανά με τον «Άγιαξ της Ηπείρου» (16/8). Γίνονται επαφές και για άλλες «δοκιμασίες» με την πάροδο του χρόνου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: