Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Τελάντερ: «Ήρθα για να παίζω»!

Αποφασισμένος να πετύχει στον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Ράσμους Τελάντερ. «Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου και ήρθα για να παίζω», δήλωσε ο 24χρονος Δανός αμυντικός.

Τελάντερ: «Ήρθα για να παίζω»





Αναλυτικά, ο Ράσμους Τελάντερ μίλησε για:

-την προσαρμογή του: «Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλη ομάδα και διαθέτει πολύ καλό επιτελείο. Σε αυτή την προετοιμασία όλοι οι παίκτες δουλεύουν σκληρά και εγώ από την πλευρά μου μαθαίνω πως παίζει η ομάδα, προσαρμόζομαι περισσότερο μέρα με την μέρα. Όλοι με βοηθούν σε αυτό. Είναι πολύ όμορφος ο τρόπος που η ομάδα βάζει στο εσωτερικό της τα νέα πρόσωπα».

-το κλίμα στη ομάδα: «Το κλίμα είναι πολύ καλό. Έχουμε πολύ καλή επικοινωνία. Όλοι οι άνθρωποι θέλουν να σε βοηθήσουν. Νιώθεις μέλος της ομάδας από την πρώτη στιγμή».

-τις διαφορές από τη Δανία: «Υπάρχουν αρκετές διαφορές. Στην ομάδα είναι πιο υψηλό το επίπεδο της τεχνικής σε σχέση με την Δανία. Στην Δανία το βάρος έπεφτε περισσότερο στην φυσική κατάσταση. Νομίζω πως οι παίκτες εδώ έχουν περισσότερη τεχνική, ενώ στην Δανία δουλεύουμε περισσότερο στην φυσική κατάσταση και την τακτική. Εδώ κάνεις πολλά πράγματα με την μπάλα. Στην Δανία είναι λιγότερες οι ασκήσεις με την μπάλα και περισσότερες εκείνες με το τρέξιμο».

-τους στόχους του: «Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου. Ήρθα εδώ για να παίζω. Στο ξεκίνημα θες χρόνο για να μάθεις τα νέα δεδομένα. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου. Πιστεύω πως είμαι δυνατός παίκτης. Με τον επιθετικό τρόπο που παίζει η ομάδα πρέπει να είσαι καλός στο ένας εναντίον ενός. Όταν παίζεις σαν ομάδα, όμως, πρέπει να είναι σε θέση να βοηθήσεις και στην ανάπτυξη με καλές επιλογές».

-την κατάστασή του μετά τον τραυματισμό του: «Κάθε μέρα νιώθω καλύτερα. Νομίζω πως την επόμενη εβδομάδα θα είμαι στην κατάσταση που πρέπει».

-τον ανταγωνισμό με τους άλλους στόπερ: «Είναι καλοί παίκτες. Είναι λογικό να είναι διαφορετικοί αλλά είναι καλοί. Σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός είναι φυσιολογικό να υπάρχουν αρκετές καλές επιλογές. Όπως σας είπα, πιστεύω πολύ στον εαυτό μου και θέλω να βοηθήσω την ομάδα». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: