Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Πέδρο: «Δύσκολη η θέση μου στην Μπαρτσελόνα»


Ο Πέδρο διέψευσε πως έχει μιλήσει με τον Ζοσέ Μουρίνιο για να πάει στην Τσέλσι, αλλά παραδέχτηκε πως έχει προτάσεις και πως η παραμονή του στην Μπαρτσελόνα είναι αμφίβολη.

Πέδρο: «Δύσκολη η θέση μου στην Μπαρτσελόνα»
Αν και πρόσφατα επέκτεινε τη συνεργασία του με την Μπαρτσελόνα μέχρι το 2019, ο Πέδρο έχει τάσεις φυγής. Την ώρα που φήμες τον θέλουν να μετακομίζει στην Τσέλσι, εκείνος διαψεύδει πως έχει ήδη μιλήσει με τον Ζοσέ Μουρίνιο, αλλά ομολογεί πως δεν αισθάνεται άνετα στη σκιά της τριπλέτας Μέσι-Νεϊμάρ-Σουάρες.

«Δεν έχω μιλήσει με τον Μουρίνιο. Αν το έκανα θα ήταν ασέβεια στην ομάδα του, με την Μπαρτσελόνα. Είναι αλήθεια πως έχει μειωθεί η ρήτρα και πως υπάρχουν προτάσεις. Είμαι σε δύσκολη θέση στην Μπαρτσελόνα, αλλά δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο. Καθένας θέλει να αγωνίζεται περισσότερο. Θα ήθελα να μείνω στην ομάδα μέχρι το τέλος της καριέρας μου, αλλά δεν είναι εύκολο όταν έχεις φιλοδοξίες και θες να αγωνίζεσαι. Δεν θέλω να σκέφτομαι το μέλλον. Θέλω να ξεκουραστώ λίγο ακόμη κι ό,τι είναι να έρθει, ας έρθει», ανέφερε ο επιθετικός από την Τενερίφη.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: