Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Ο αρχηγός έσπασε τα κοντέρ!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για την φοβερή προσπάθεια του Γιάννη Μανιάτη να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους σε χρόνο ρεκόρ!

Ο αρχηγός έσπασε τα κοντέρ!
• Μόλις τέσσερις μήνες, 11 Μαρτίου ήταν, έχουν περάσει από τότε που ο Μανιάτης πάθαινε τη ζημιά στους χιαστούς στη ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Λίγες ημέρες μετά έκανε την επέμβαση στο γόνατό του, σε μία ειδική κλινική στη Ρώμη.

• Και σήμερα, 13 Ιουλίου, να’τος ο Μανιάτης! Είναι έτοιμος να πάρει το αεροπλάνο κι αύριο πρωί πρωί να βρεθεί στην Αυστρία για να κάνει προετοιμασία με τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό! Θα πάει στην αρχή σε λίγο πιο χαμηλές στροφές, αλλά γρήγορα θα μπει κανονικά στις προπονήσεις!

• Έσπασε τα κοντέρ ο αρχηγός του Ολυμπιακού! Μόλις τέσσερις μήνες μετά από επέμβαση και τέτοια ζημιά, να μπαίνει στις προπονήσεις!

• Βέβαια, για να υπάρξει αυτή η εξέλιξη, ο διεθνής άσος έπρεπε να δουλέψει σαν σκυλί όλο αυτό το διάστημα εκεί, στη Ρώμη. Ήρθε πίσω στην Αθήνα μία φορά το Πάσχα και μία για τη φιέστα στο Καραϊσκάκη! Επί τέσσερις μήνες έκανε θεραπεία κι αποκατάσταση τρεις φορές την ημέρα. Το κεφάλι κάτω κι ασταμάτητα δουλειά.

• Διακοπές έκανε 10 ημέρες ο Μανιάτης κι αυτές τις διέκοψε, για να πάει να κάνει τα ιατρικά κι εργομετρικά τεστ στο Ρέντη! Και τώρα ετοιμάζεται να μπει στην προετοιμασία…

• Στα 28 προς 29 χρόνια του ο Μανιάτης θα μπορούσε να το είχε πάει γενικά το πράγμα πιο χαλαρά, ας το πω έτσι. Μόλις λίγο καιρό πριν το σοβαρό τραυματισμό του, η διοίκηση του συλλόγου τον είχε φωνάξει κι υπέγραψε μαζί του ένα τεράστιο για τα δεδομένα Έλληνα ποδοσφαιριστή συμβόλαιο, που τον εξασφαλίζει για κάποια χρόνια!

• Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν το είδε… ελληνικά. Και με την στάση του όλο αυτό το διάστημα έδειξε ότι θέλει πραγματικά να τιμήσει το καινούργιο του συμβόλαιο.

• Μακάρι να του πάνε όλα καλά, να γυρίσει σιδερένιος και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό, που σίγουρα έχει ανάγκη από καλούς κι έμπειρους Έλληνες παίκτες. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: