Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Όστιν: «Στην ΚΠΡ μέχρι... νεοτέρας»

Πολλά τα μεταγραφικά σενάρια για τον Τσάρλι Όστιν, ο οποίος ωστόσο μένει προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του με την ΚΠΡ, μέχρι τουλάχιστον να ενημερωθεί για το μέλλον του από τους ανθρώπους των Ρέιντζερς.
Ιδιαίτερα χαλαρός αναφορικά με το μέλλον του εμφανίστηκε ο Τσάρλι Όστιν.
Μπορεί η φημολογία σχετικά με τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του να είναι καθημερινή, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τίποτα «χειροπιαστό».
Ο Άγγλος στράικερ δηλώνει παίκτης της ΚΠΡ στην οποία και θα παραμείνει, μέχρι να ενημερωθεί από τους ανθρώπους της ομάδας ότι θα συνεχίσει την καριέρα του σε κάποιον άλλο σύλλογο.
«Για τι συμβαίνει πίσω στο ''σπίτι'', υπάρχουν άλλοι αρμόδιοι. Ο Φέρντιναντ, ο Ράμσεϊ, ο ατζέντης μου και ο Φερνάντες. Για εμένα, εγώείμαι εδώ, σκύβω το κεφάλι μου και δουλεύω όσο το δυνατόν σκληρότερα, ελπίζω να παίξω κάποια παιχνίδια για όσο είμαι εδώ και προετοιμάζομαι για το ματς με την Τσάρλτον στις 8 Αυγούστου. Μέχρι να μου πουν κάτι άλλο, είμαι παίκτης της ΚΠΡ και προετοιμάζομαι για την Τσάμπιονσιπ της επόμενης σεζόν. Αν μου πουν κάτι άλλο, ας είναι», ανέφερε ο Όστιν.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: