Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Έρχεται πίσω!!

Η ώρα της απόφασης πλησιάζει για τον Νικ Καλάθη και όλα δείχνουν… Παναθηναϊκό. Καθοριστικές οι επόμενες ώρες. Περιμένει πρόταση από το ΝΒΑ ο Ραντούλιτσα.

Όλοι οι δρόμοι τον οδηγούν πίσω

Η πρόταση για την οποία θα έμενε στο ΝΒΑ δεν έχει παρουσιαστεί και είναι δύσκολο αυτό να συμβεί. Οι Γκρίζλις τού έχουν κάνει πρόταση για 1,1 εκατ. δολάρια μικτά δίχως να του εγγυώνται τίποτα περισσότερο από τον περσινό του ρόλο, όταν ήταν στη σκιά του βασικού Μάικ Κόνλεϊ και ουσιαστικά τρίτη λύση στα γκαρντ, πίσω και από τον Μπένο Ούντριχ. Την ίδια ώρα, άλλη ομάδα στις ΗΠΑ δεν προκύπτει που να του δίνει περισσότερα χρήματα ή μεγαλύτερο ρόλο.

Ο Παναθηναϊκός προσφέρει στον 26χρονο άσο την ασφάλεια ενός γνώριμου περιβάλλοντος, ένα κλειστό τριετές συμβόλαιο με 2 εκατ. δολάρια το χρόνο «καθαρά» (τριπλάσια χρήματα από τους Γκρίζλις, δηλαδή), αλλά και πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια ομάδα με μεγάλες βλέψεις.

Η οριστική απόφαση του Νικ Καλάθη αναμένεται άμεσα, ίσως και τις επόμενες ώρες. Σε περίπτωση επιστροφής του στην Ευρώπη φαίνεται πως δεν υπάρχει «αντίπαλος» για τον Παναθηναϊκό, που αν τον αποκτήσει, θα επικεντρώσει όλη την προσοχή του στη front line. Εκεί όπου ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα είναι ο μεγάλος στόχος, ωστόσο ο Σέρβος σέντερ φαίνεται πως περιμένει κάτι από το ΝΒΑ. Λάσμε, Μαυροκεφαλίδης και Μιλουτίνοφ είναι επίσης υποψήφιοι για τις δύο «χηρεύουσες» θέσεις στους ψηλούς της ομάδας, όπου θα βρίσκονται σίγουρα οι Γκιστ, Φώτσης και Παπαγιάννης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: