Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Κατακαλόκαιρο με «χριστουγεννιάτικο δέντρο»!!

Το 4-3-2-1 ή αλλιώς «χριστουγεννιάτικο δέντρο» είναι το επικρατέστερο σχήμα του Παναθηναϊκού για τον τρίτο προκριματικό του Champions League. Επιστροφή στη βάση για την αποστολή.

Κατακαλόκαιρο με «χριστουγεννιάτικο δέντρο»
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται από χθες στη βάση του και ήδη μετρά αντίστροφα για τα προκριματικά του Champions League. Ο Γιάννης Αναστασίου φαίνεται να καταλήγει στο 4-3-2-1 ως σύστημα με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα του στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League απέναντι σε αντίπαλο που θα γίνει γνωστός στην κλήρωση της Παρασκευής μεταξύ των Σαχτάρ, Άγιαξ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Κλαμπ Μπριζ και Μονακό.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» στο διάστημα της προετοιμασίας είδε πως χρειάζεται χρόνος για να αφομοιωθεί το 4-2-2-2, πάνω στο οποίο δούλεψε. Και προκειμένου να μην καταφύγει σε «πειράματα» στα κρίσιμα παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα του για την Ευρώπη, αναμένεται να καταφύγει στο πιο ασφαλές και δοκιμασμένο «χριστουγεννιάτικο» δέντρο, με τρία χαφ, δύο μεσοεπιθετικούς και τον Μπεργκ στην κορυφή.

Ασφαλώς όλα αυτά θα γίνουν περισσότερο σαφή από την Τρίτη, όταν και οι «πράσινοι» επιστρέφουν στις προπονήσεις, αλλά και με την είσοδο των Σέρχιο Σάντσες και Μικαέλ Εσιέν στους αγώνες της ομάδας.

*Ο Χάρης Μαυρίας δεν υπολογίζεται στη Σάντερλαντ και «κόπηκε» από την αποστολή που αναχώρησε για την Αμερική. Ο Παναθηναϊκός θα ήθελε να τον κρατήσει, αλλά δεν «καίγεται» και δεν πρόκειται να πληρώσει όσα χρήματα ζητούν οι Άγγλοι. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: