Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Καθησυχαστικοί για Τζιοβάνι!!

Στη Βραζιλία επιμένουν για επικείμενη παραμονή του Τζιοβάνι στη Φλουμινένσε, αλλά από την ΑΕΚ απορρέει σιγουριά που στηρίζεται στις διαβεβαιώσεις του πατέρα του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ.

Καθησυχαστικοί για Τζιοβάνι
Συνεχίζεται το σίριαλ Τζιοβάνι… Την ώρα που στη Βραζιλία άλλες πηγές αναφέρουν πως απλώς ασκείται πίεση στον 26χρονο αριστερό μπακ να υπογράψει κι άλλες κάνουν λόγο για επικείμενη συμφωνία του για νέο συμβόλαιο με τη Φλουμινένσε, στην ΑΕΚ δείχνουν καθησυχαστικοί.

Οι «κιτρινόμαυροι» στηρίζουν αυτή τη σιγουριά τους στη χθεσινοβραδινή διαβεβαίωση που έλαβαν από τον πατέρα του παίκτη, που είχε επισκεφτεί την Αθήνα παρέα με τον μάνατζέρ του και προετοίμασαν το έδαφος για τη μεταγραφή. Ο πατέρας του Τζιοβάνι φέρεται να διαβεβαίωσε την «Ένωση» πως ο γιος του θα τιμήσει τη συμφωνία και θα έρθει μέσα στην εβδομάδα στην Ελλάδα.

Στην ΑΕΚ περιμένουν, λοιπόν, να αποδειχτούν όλα τα παραπάνω με πράξεις για να κλείσουν το συγκεκριμένο «μέτωπο» και να στραφούν στις υπόλοιπες μεταγραφικές εκκρεμότητες, με κυριότερη αυτή του τερματοφύλακα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: