Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Ανακοίνωσε Φρίλαντ η ΤΣΣΚΑ!!

Την απόκτηση του Τζόελ Φρίλαντ ανακοίνωσε η ΤΣΣΚΑ. Διετές συμβόλαιο υπέγραψε ο Βρετανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ.

Ανακοίνωσε Φρίλαντ η ΤΣΣΚΑ!
Επιστρέφει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ ο Τζόελ Φρίλαντ. Ο 28χρονος πάουερ φόργουορντ (2,08μ.) υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ, όπως ανακοινώθηκε από την ομάδα της Μόσχας.

Το 2012 εγκατέλειψε μια πετυχημένη καριέρα στην Ευρώπη με Γκραν Κανάρια και Μάλαγα για να δοκιμάσει την τύχη του στο ΝΒΑ, ωστόσο σε τρία χρόνια στους Μπλέιζερς ο 28χρονος άσος είχε πολύ περιορισμένο ρόλο, με 3,2 πόντους και 3,4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Αντίθετα, στα τρία χρόνια που έπαιξε στην Ευρωλίγκα είχε 12,9 πόντους και 6,1 ριμπάουντ ανά αγώνα.

«Μιλήσαμε πολλές φορές στο τηλέφωνο και του εξήγησα πως τον προορίζουμε για τη θέση του Κάουν. Έχει εμπειρία από την Ευρωλίγκα και πέρασε τρία χρόνια στο ΝΒΑ. Έπαιζε περισσότερο στο ‘4’, αλλά μπορεί να παίξει στο ‘5’. Έχει ύψος και αθλητικά στοιχεία για να καλύψει και τις δύο θέσεις. Πιστεύω πως θα τα καταφέρει να μας βοηθήσει και θα είναι μια καλή προσθήκη για μας», τόνισε ο Δημήτρης Ιτούδης.

«Είναι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην Ευρώπη και υπογράφω σε μια σπουδαία ομάδα σαν την ΤΣΣΚΑ. Ξέρω πως η ομάδα έκανε προσπάθεια για να με αποκτήσει και δείχνει αυτό πόσο με ήθελαν. Θα δουλέψω σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαι σίγουρος πως θα έχουμε μια σπουδαία σεζόν μπροστά μας», είπε με τη σειρά του ο παίκτης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: