Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

«Σύννεφα» για Τζιοβάνι;

Μέσα της Βραζιλίας αναφέρουν πως ο Τζιοβάνι είναι κοντά σε ανανέωση του συμβολαίου του με τη Φλουμινένσε. Περιμένει η ΑΕΚ, που έχει λάβει διαβεβαιώσεις για τη μεταγραφή. Τι γίνεται με γκολκίπερ.

«Σύννεφα» για Τζιοβάνι;
Στην ΑΕΚ εξακολουθούν να έχουν τη διαβεβαίωση του πατέρα και του μάνατζερ του Τζιοβάνι πως ο 26χρονος αριστερός μπακ θα έρθει στην Αθήνα μέσα στην εβδομάδα. Όμως οι πληροφορίες που έρχονται από τη Βραζιλία είναι αν μη τι άλλο ανησυχητικές.

Ρεπόρτερ της Φλουμινένσε αναφέρουν πως ο σύλλογος είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον παίκτη για την ανανέωση του συμβολαίου του. Τις τελευταίες μέρες ο Τζιοβάνι έχει δεχτεί ασφυκτικές πιέσεις να παραμείνει στην ομάδα, που κάνει πρωταθλητισμό. Ο Βραζιλιάνος άσος αγωνίστηκε βασικός στη μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Ατλέτικο Παραναένσε (1-2) και η «Φλου» έχει επιστρατεύσει λυτούς και δεμένους, ανάμεσά τους ακόμη και τον Ροναλντίνιο που απέκτησε πρόσφατα, για να πείσει τον ποδοσφαιριστή να μη μετακομίσει στην Ευρώπη.

Τις επόμενες ώρες θα γίνει σαφές αν ο Τζιοβάνι θα «λυγίσει» στις πιέσεις που δέχεται ή θα κλείσει τα αυτιά του και θα έρθει στην ΑΕΚ.

Μπαρόχα σε πρώτο πλάνο

Μετά την οριστική μετακίνηση του Χάβι Βάρας στη Λας Πάλμας, ο Άλεν Μπαρόχα είναι φαβορί για τη θέση του γκολκίπερ στην ΑΕΚ. Πέραν του συμπαίκτη του Ρόναλντ Βάργκας στην εθνική Βενεζουέλας, οι «κιτρινόμαυροι» εξετάζουν κι άλλες λύσεις.

Μια από αυτές είναι και ο Ρομπέρτο Φερνάντες. «Ενδιαφέρον υπάρχει από πολλές ομάδες της Ευρώπης, ανάμεσά τους και από την ΑΕΚ. Δεν έχει κάνει κάποια πρόταση, μόνο μια επαφή έχει γίνει», δήλωσε ο μάνατζερ του 27χρονου τερματοφύλακα, που έπαιξε στη βραζιλιάνικη Βιτόρια την τελευταία σεζόν.

Σε δεύτερο πλάνο είναι η απόκτηση μεσοεπιθετικού για την «Ένωση», ένα ζήτημα που ίσως αργήσει να ξεκαθαρίσει. Ο Νάτσο Σκόκο φαντάζει άπιαστο όνειρο, ενώ πιο εφικτή λύση είναι αυτή του Ντιέγκο Μπουονανότε, ο οποίος αναμένεται στην Ισπανία για να λύσει το συμβόλαιό του με τη Γρανάδα.

Δουλεύει κι άλλο σύστημα

Το 4-2-3-1 θα είναι και φέτος η βάση της ΑΕΚ, καθώς ο Τραϊανός Δέλλας θέλει να υπάρχει μια συνέχεια στο σύστημα με το οποίο αγωνίζεται η ομάδα του και γνωρίζουν καλά οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του. Όμως στην προετοιμασία μέχρι τώρα ο «Κολοσσός» δουλεύει και πάνω στο 4-3-3, καθώς το δυναμικό που έχει στα χέρια του μπορεί να το υπηρετήσει. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: