Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Ανακοινώνει και Σνάιντερλιν η Γιουνάιτεντ!!

Η μεταγραφική αντεπίθεση της Γιουνάιτεντ καλά κρατεί, καθώς μετά τη συμφωνία με τους Ματέο Νταρμιάν και Μπαστιάν Σβαϊνστάιγκερ, συμφώνησε με τη Σαουθάμπτον και για τον Μόργκαν Σνάιντερλιν.

Ανακοινώνει και Σνάιντερλιν η Γιουνάιτεντ!

Ο αγγλικός σύλλογος μετά τα 18 εκατ. ευρώ για τη μεταγραφή του Ματέο Νταρμιάν από την Τορίνο και τα 19,5 εκατ. ευρώ στην Μπάγερν Μονάχου για τον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, κατέθεσε 35 εκατ. ευρώ στους «Άγιους» για τον Μόργκαν Σνάιντερλιν, πρόταση που έγινε αποδεκτή.

Όπως αναφέρουν, μάλιστα, τα αγγλικά ΜΜΕ ο Γάλλος αμυντικός χαφ πέρασε από ιατρικές εξετάσεις μαζί με τον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ και θα ταξιδέψουν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στην Αμερική για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και τα πρώτα φιλικά.

Σειρά στο μεταγραφικό «σαφάρι» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που ξόδεψε περίπου 75 εκατ. ευρώ σε πέντε μέρες, παίρνει η ενίσχυση της αμυντική γραμμή της ομάδας με τον μεγάλο στόχο να ακούει στο όνομα του Σέρχιο Ράμος και αυτό του Νίκολας Οταμέντι να ακολουθεί.

Μαζί με το θέμα του Σέρχιο Ράμος, αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το μέλλον του Νταβίντ Ντε Χέα, καθώς οι δύο υποθέσεις συνδέονται μεταξύ τους. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: