Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Πέρεθ: «Ήθελα να τελειώσει την καριέρα του στη Ρεάλ ο Ίκερ»


Αρνήθηκε ο Φλορεντίνο Πέρεθ τις κατηγορίες πως ο ίδιος ώθησε τον Ίκερ Κασίγιας στην έξοδο. «Ήθελα να τελειώσει εδώ την καριέρα του», είπε. Τι απάντησε για τις αποδοκιμασίες και τις φήμες για Ντε Χέα.

Πέρεθ: «Ήθελα να τελειώσει την καριέρα του στη Ρεάλ ο Ίκερ»
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ απάντησε σε όσους τον κατηγορούν πως ώθησε τον Ίκερ Κασίγιας στην έξοδο από τη Ρεάλ. Στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε παρουσία του Ισπανού γκολκίπερ, ο πρόεδρος της «βασίλισσας» δήλωσε πως ο ίδιος ήθελε να κρεμάσει τα γάντια του ο Κασίγιας στη Ρεάλ.

«Ουδέποτε ο σύλλογος έχει σπρώξει ποδοσφαιριστή στην έξοδο. Εγώ προσωπικά ήθελα ο Ίκερ να κλείσει την καριέρα του στη Ρεάλ. Ξέρω ότι τα τελευταία δύο χρόνια πιέστηκε πάρα πολύ και σεβόμαστε το δικαίωμά του να κάνει κάτι καινούριο στην καριέρα του. Έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει. Ήταν, είναι και θα είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στην ιστορία της ομάδας μας και ένας από τους καλύτερους στον κόσμο. Αποτελεί ένα σύμβολο για την ιστορία της Ρεάλ», τόνισε.

Με αφορμή τις αποδοκιμασίες μερίδας του κοινού φτάνοντας στο «Μπερναμπέου», είπε: «Έχω συνηθίσει στην κριτική. Δεν λέω ότι τα έχω κάνει όλα σωστά, πάντα υπάρχει η πιθανότητα να έχεις κάνει λάθη. Εγώ του ζήτησα να έρθει σήμερα εδώ. Έχουμε πολύ καλή σχέση και δεν είχαμε ποτέ κανένα παράπονο από τη συμπεριφορά του. Κάποιοι προσπαθούν να πλήξουν με κάθε τρόπο τη Ρεάλ, που είναι η πιο πετυχημένη ομάδα στον κόσμο».

Παράλληλα αποκάλυψε τα πλάνα του να τιμηθεί ο Κασίγιας σε ένα φιλικό με τη νέα του ομάδα, την Πόρτο. «Αυτό για το οποίο μετανιώνουμε είναι πως όλα έγιναν πολύ γρήγορα για να φύγει η ομάδα και για την Αυστραλία και δεν προλάβαμε να κάνουμε μια εκδήλωση για να τον αποχαιρετήσουν και οι συμπαίκτες του. Ελπίζουμε να κλείσουμε ένα φιλικό με την Πόρτο μέσα στον Αύγουστο ώστε να επιστρέψει ο Ίκερ και να τον αποχαιρετήσει η Ρεάλ και οι οπαδοί όπως πρέπει».

Τέλος, κλήθηκε να σχολιάσει τις φήμες πως ο Νταβίντ Ντε Χέα είναι ο μεγάλος στόχος της Ρεάλ για να καλύψει το κενό του στην ομάδα. «Ο Ντε Χέα είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας, αλλά ανήκει στη Μαν. Γιουνάιτεντ, μια ομάδα με την οποία έχουμε εξαιρετικές σχέσεις». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: