Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Ξεκαθαρίζει του Μιλουτίνοβ!!

Εξαιρετικά δύσκολη κρίνεται η παραμονή του Νίκολα Μιλουτίνοβ στην Παρτίζαν, λόγω των οικονομικών προβλημάτων της ομάδας. Αναμένεται συνάντηση με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, λένε οι Σέρβοι.

Ξεκαθαρίζει του Μιλουτίνοβ!
Αυτή είναι η εβδομάδα… Νίκολα Μιλουτίνοβ. Όπως αποκάλυψαν οι Σέρβοι, οι εκπρόσωποι του 20χρονου σέντερ συναντήθηκαν πρόσφατα με τη διοίκηση της Παρτίζαν και -όπως όλα δείχνουν- ο πελάτης τους αναμένεται να την αποχαιρετήσει λόγω των πολλών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Ο νεαρός διεθνής είχε ταξιδέψει νωρίτερα στο Σαν Αντόνιο των ΗΠΑ, προκειμένου να μιλήσει με τους Σπερς. Αλλά, μετά και την απόκτηση του Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, τα «σπιρούνια» δεν είχαν άλλο… χώρο στη φροντ λάιν τους και έτσι ο 20χρονος επέστρεψε στην Ευρώπη.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα, ο Μιλουτίνοβ είναι πολύ πιθανό μέσα στις επόμενες ημέρες να έχει ραντεβού με ανθρώπους του Παναθηναϊκού, προκειμένου να ολοκληρωθεί το «deal».

Ωστόσο, το μόνο σίγουρο είναι πως ο ίδιος ο παίκτης θα έχει την ευκαιρία να τα πει κατ’ ιδίαν με τον νέο προπονητή των «πρασίνων», Σάσα Τζόρτζεβιτς, αφού βρίσκεται στην προεπιλογή της εθνικής ομάδας και η «πρώτη» της είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Τετάρτη (15/7). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: