Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Τελεσίγραφο της Γιουνάιτεντ σε Ρεάλ για Ντε Χέα!!

Το σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Νταβίντ Ντε Χέα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και για αυτό το λόγο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να ξεκαθαρίσει άμεσα το θέμα.

Τελεσίγραφο της Γιουνάιτεντ σε Ρεάλ για Ντε Χέα

Η κρισιμότερη όλων είναι αυτή του Νταβίντ Ντε Χέα, αφού ο Ισπανός δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του και αποτελεί κοινό μυστικό ότι έχει συμφωνήσει σε προφορικό επίπεδο με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» έχουν απορρίψει όλες τις προτάσεις της «βασίλισσας», αφού κρίθηκαν χαμηλότερες του αναμενομένου και πλέον έχει «παγώσει» το ενδιαφέρον της.

Ωστόσο, ο παίκτης παραμένει σε αβέβαιη κατάσταση και για αυτό το λόγο, σύμφωνα με τη «Sun», η Γιουνάιτεντ ξεκαθάρισε στους εκπροσώπους του Ισπανού ότι πρέπει να βρουν μια λύσει μέσα σε 24 ώρες, καθώς ο Λουίς Φαν Χάαλ θέλει να χρησιμοποιήσει στα προσεχή φιλικά στην Αμερική ποδοσφαιριστές που ξέρει ότι θα τους έχει καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Μένει να φανεί αν αυτό το τελεσίγραφο θα βρει ανταπόκριση, γεγονός που ενδεχομένως να έχει συνέπειες για τη μεταγραφή του Σέρχιο Ράμος.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: