Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Ανακοίνωσε Μπέγκοβιτς η Τσέλσι!!

Την απόκτηση του Ασμίρ Μπέγκοβιτς από τη Στόουκ ανακοίνωσε η Τσέλσι, με τον Βόσνιο να αναπληρώνει το κενό του Πετρ Τσεχ που αποχώρησε για την Άρσεναλ, πίσω από τον Τιμπό Κουρτουά.

Ανακοίνωσε Μπέγκοβιτς η Τσέλσι
Επίσημη μορφή πήρε η συμφωνία της Τσέλσι με τον Ασμίρ Μπέγκοβιτς της Στόουκ, αφού οι Λονδρέζοι μετά από μέρες διαπραγματεύσεων κατάφεραν να συμφωνήσουν με τους «potters».

Ο 28χρονος αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή των πρωταθλητών Αγγλίας μετά το δανεισμό του Ρανταμέλ Φαλκάο από τη Μονακό και σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ το κόστος της μετακίνησης θα φτάσει τα 11 εκατ. ευρώ.

Ο Βόσνιος θα αποτελέσει την αναπληρωματική λύση πίσω από τον Τιμπό Κουρτουά, αναπληρώνοντας ουσιαστικά το κενό του Πετρ Τσεχ που μετακόμισε στην Άρσεναλ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην Τσέλσι. Αφού μίλησα για αρκετή ώρα με τον προπονητή, νιώθω ότι μπορώ να προοδεύσω εδώ και να είμαι σημαντικό μέλος της ομάδας. Ανυπομονώ να ενταχθώ στην ομάδα την Τετάρτη για το ταξίδι της προετοιμασίας», είπε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Τσέλσι ο Ασμίρ Μπέγκοβιτς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: