Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Βρήκε ομάδα ο Ρανιέρι!!

Και ξανά προς τη... δόξα(;) τραβά! Μετά το τραγικό πέρασμά του απ' την Εθνική, ο Κλαούντιο Ρανιέρι βρίσκεται εκ νέου στους πάγκους. Η Λέστερ, της Πρέμιερ Λιγκ, ανακοίνωσε την πρόσληψή του.

Βρήκε ομάδα ο Ρανιέρι!
Ποιος είπε πως το καταστροφικό πέρασμά του απ’ την Εθνική, θα του δημιουργούσε πρόβλημα στο να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του;

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι, αφότου «τσέπωσε» γερή αποζημίωση απ’ την ΕΠΟ (κι ενώ γενικά τα τελευταία χρόνια απολυόταν όπου πήγαινε), επιστρέφει στους πάγκους και μάλιστα σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ!

Η Λέστερ έκανε γνωστή την πρόσληψή του, με τον Ιταλό τεχνικό να υπογράφει –μάλιστα- τριετές συμβόλαιο (αντικαθιστώντας τον Νάιτζελ Πίρσον).

Στην ανακοίνωση των «αλεπούδων» υπάρχουν... ύμνοι για το γεγονός πως ο 63χρονος κόουτς έχει προπονήσει πολλές ομάδες όπως η Τσέλσι, η Ίντερ, η Βαλένθια, η Ρόμα, η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Γιουβέντους, με έναν «αστερίσκο» βέβαια. Πουθενά δεν κατέκτησε έστω ένα πρωτάθλημα, σχεδόν ούτε καν Κύπελλο... Κι έχοντας σε πολλές περιπτώσεις αρκετά χρήματα μπάτζετ στα χέρια του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στη Λέστερ, έναν σύλλογο με μεγάλη παράδοση. Έχω δουλέψει μέχρι σήμερα σε πολλές σπουδαίες ομάδες, σε μεγάλα πρωταθλήματα, αλλά απ’ όταν έφυγα απ’ την Τσέλσι (σ.σ το 2004 είχε απολυθεί), ονειρευόμουν να μου δοθεί ακόμα μια ευκαιρία για να δουλέψω ξανά στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου», είπε στα πρώτα του λόγια ο Ρανιέρι. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: