Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Φουλ του Ολυμπιακού στους κορυφαίους!!


Τρεις παίκτες του πρωταθλητή Ολυμπιακού, ένας του δευτεραθλητή Παναθηναϊκού κι ένας του τρίτου Άρη, αποτελούν την κορυφαία πεντάδας της σεζόν 2014-2015 στην Α1 μπάσκετ!

Φουλ του Ολυμπιακού στους κορυφαίους!
Απ' τη στιγμή που πήρε το πρωτάθλημα, ήταν λογικό η κορυφαία πεντάδα της Α1 στη φετινή σεζόν να... ολυμπιακοκρατείται!

Στη ψηφοφορία, λοιπόν, στην οποία συμμετείχαν κατά 40% κόσμος-δημοσιογράφοι και κατά 60% προπονητές και αρχηγοί των ομάδων αναδείχθηκαν οι καλύτεροι!

Στις θέσεις των γκαρντ βρίσκονται οι Βασίλης Σπανούλης και Κώστας Σλούκας, «τριάρι» παίζει ο Σάσα Βεζένκοφ του Άρη, «τεσσάρι» ο Πρίντεζης, ενώ στη θέση του σέντερ βρίσκεται ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης του Παναθηναϊκού.

inner

Ο «Σλούκι Λουκ» (που θα συνεχίσει την καριέρα του στη Φενέρμπαχτσε) είχε κατά μέσο όρο 8,2 πόντους, 4.5 ασίστ και 2 ριμπάουντ. Ο ηγέτης των ερυθρολεύκων, «V-Span» κατέγραψε 12.4 πόντους και 5.6 ασίστ, ενώ ο πρώην πλέον άσος του Άρη και MVP της χρονιάς (πήρε μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα) μέτρησε κατά μέσο όρο 16.8 πόντους, 7.3 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ.

Ο «Πριντ» είχε 11 πόντους, 3.3 «σκουπίδια» και 1 ασίστ, ενώ τέλος ο σέντερ του τριφυλλιού (που ακόμα δεν είναι γνωστό το πού θα συνεχίσει την καριέρα του) που ήταν εξαιρετικός στα πλέι οφ, είχε 9.4 πόντους, 4.8 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ κατά μέσο όρο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: