Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

«Κιτρινόμαυρος» ο Τζιοβάνι!!

Παίκτης της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται ο Τζιοβάνι. Αφού ξεναγήθηκαν σε Σπάτα και ΟΑΚΑ, ο πατέρας κι ο εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου σφράγισαν τη συμφωνία με την «Ένωση» και πλέον ο παίκτης αναμένεται το Σ/Κ

«Κιτρινόμαυρος» ο Τζιοβάνι

Η… αυτοψία του πατέρα και του εκπροσώπου του Βραζιλιάνου στην Ελλάδα και οι συζητήσεις που είχαν με την «Ένωση» εξαφάνισαν τις επιφυλάξεις που υπήρχαν απ’ την πλευρά της οικογένειάς του.

Άλλωστε οι «κιτρινόμαυροι» τους έδωσαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι την οργάνωση του συλλόγου, ξεναγώντας τους στις εγκαταστάσεις των Σπάτων, αλλά και στα γραφεία και το γήπεδο του ΟΑΚΑ. Κυρίως όμως τους προσέφεραν εγγυήσεις ότι τα χρήματα που θα πάρει ο παίκτης είναι εξασφαλισμένα σε κάθε περίπτωση.

Αφού έμειναν λοιπόν απολύτως ικανοποιημένοι απ’ όσα είδαν και άκουσαν στις συζητήσεις με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, θα επιστρέψουν στη Βραζιλία και θα βάλουν στην τελική ευθεία τη μεταγραφή. Κάτι που σημαίνει ότι ο Τζιοβάνι θα ετοιμάσει βαλίτσες και μέχρι την Κυριακή θα φτάσει στην Αθήνα για να ενταχθεί και επίσημα στην «Ένωση».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: