Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Συνεχίζει με Μαρκόπουλο!!

Στον πάγκο του Κοροίβου Αμαλιάδας θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν ο Χάρης Μαρκόπουλος. «Συνεχίζουμε αυτό που ξεκινήσαμε μαζί για μια ομάδα ανταγωνιστική», δήλωσε ο Έλληνας κόουτς.

Συνεχίζει με Μαρκόπουλο!
Με τον ίδιο πετυχημένο… αρχιτέκτονα θα συνεχίσει ο Κόροιβος και την επόμενη σεζόν.

Η ομάδα της Αμαλιάδας ανακοίνωσε και επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Χάρη Μαρκόπουλο, ο οποίος πέρυσι την οδήγησε στα playoffs της Α1, στην πρώτη της χρονιά στην ιστορία της στα «μεγάλα σαλόνια».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Κόροιβος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασία της με τον προπονητή Χάρη Μαρκόπουλο!

Η προηγούμενη σεζόν ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς κατακτήθηκε η 8η θέση στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ και η ομάδα μας συμμετείχε στα playoffs. Η κοινή μας διαδρομή συνεχίζεται με στόχο την καθιέρωση στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ
».

Μετά τη συμφωνία με την ομάδα της Αμαλιάδας, ο Έλληνας κόουτς δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα:

«Στις μέρες μας δεν πείθει και δεν κερδίζει την εμπιστοσύνη του ανθρώπου τίποτε εκτός από την πράξη και τα έργα. Στην πράξη όλη τη χρονιά δείξαμε και αποδείξαμε ότι με τη σκληρή δουλειά και τη συνέπεια, μπορείς να κτίσεις, να δημιουργήσεις και να επιβιώσεις. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω και δημόσια τη διοίκηση αυτής της ομάδας για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου για να συνεχίσουμε μαζί και να προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα η πολλά βήματα παραπάνω. Συνεχίζουμε αυτό που ξεκινήσαμε μαζί για μια ομάδα ανταγωνιστική, κι αν το επιτρέψουν οι συνθήκες, καλύτερη του χθες, με πίστη, με την ίδια αφοσίωση και με περισσότερη δουλειά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: