Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Μαυροκεφαλίδης… τέλος για Μάλαγα!!

Απέσυρε –λόγω χρόνου- το ενδιαφέρον της για τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη η Μάλαγα, με τον Έλληνα σέντερ να εξετάζει πλέον τις άλλες επιλογές του και περιμένοντας πάντα τον Παναθηναϊκό.

Μαυροκεφαλίδης… τέλος για Μάλαγα
Μείον ένας «μνηστήρας» για τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Η Μάλαγα εδώ και μέρες είχε καταθέσει πρόταση για διετές συμβόλαιο στον Έλληνα σέντερ έναντι συνολικά περίπου 500.000 ευρώ (καθαρά στο χέρι 250.000 για κάθε χρόνο), ωστόσο παύει πλέον να ισχύει το ενδιαφέρον της.

Οι Ανδαλουσιάνοι ήθελαν να προχωρήσουν τον σχεδιασμό τους και δεν μπορούσαν να περιμένουν άλλο την απάντηση του παίκτη (που ούτως ή άλλως δεν ήταν... ψημένος απ' τη χαμηλή προσφορά) κι ως εκ τούτου, σύμφωνα με πληροφορίες, απέσυραν το ενδιαφέρον τους.

Πλέον, ο Μαυροκεφαλίδης καλείται να κοιτάξει τις επόμενες επιλογές του. Έχει τονίσει πως προτεραιότητά του είναι ο Παναθηναϊκός και προσεχώς αναμένεται το τριφύλλι να του κάνει επίσημη κρούση -που θα είναι σίγουρα καλύτερη σε σχέση με αυτή της Μάλαγα- για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: