Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Πρόβα με την φιναλίστ για ΠΑΟΚ!

Crash test για τον ΠΑΟΚ πριν τον πρώτο του ματς για τα προκριματικά του Europa League, καθώς αντιμετωπίζει την φιναλίστ της σεζόν 2014-15, Ντνίπρο. Οι σίγουροι και τα ερωτηματικά.

Πρόβα με την φιναλίστ για ΠΑΟΚ
Πολύ δύσκολο και για ασφαλή συμπεράσματα το σημερινό φιλικό του ΠΑΟΚ στις 17:00 (Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94.6, www.sport-fm.gr) με την Ντνίπρο, το οποίο θα είναι το τρίτο μετά τη νίκη με 3-1 επί της Κοτ Αζούρ και την ήττα με 4-3 από την Μπόχουμ την Τετάρτη.

Είναι η πρόβα τζενεράλε ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων, καθώς το επόμενο παιχνίδι για τον «Δικέφαλο του Βορρά» είναι την Πέμπτη κόντρα στην Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League. Οι συμπατριώτες του Ιγκόρ Τούντορ ήρθαν 2-2 Μπρόουτον στο σπίτι τους και σε συνδυασμό με το υπέρ τους 3-1 της Ουαλίας πήραν την πρόκριση.

Η αποψινή αναμέτρηση προσφέρεται για σοβαρά συμπεράσματα για τον Κροάτη τεχνικό, που ούτως ή άλλως έχει ζήσει λίγο τη νέα του ομάδα. Καταρχάς, όλα ξεκινούν απ’ τον «άσο» και κανείς δεν μπορεί να ξεχωρίσει ανάμεσα στους Όλσεν και Γλύκο, αν και ο πρώτος δεν ήταν καλός κόντρα στη γερμανική ομάδα, δεχόμενος το «φθηνό» στο παρακινδυνευμένο πάντως γύρισμα του Βίτορ.

Οι τρεις της άμυνας αναμένεται να είναι οι Τζαβέλλας, Ρικάρντο Κόστα και Βίτορ. Όλη την δεξιά πλευρά θα πάρει λογικά ο Κίτσιου και την αριστερή ο Ρατς. Προβάδισμα του Μαντούρο έναντι του Τζιόλη στον άξονα, σίγουρος ο Κάτσε και ο Πέλκας «μονομαχεί» με τον Γκολάσα. Περέιρα και Λούκας δύσκολα θα κουνηθούν από την επίθεση.

Σε ό,τι αφορά το ματς της Πέμπτης, θεωρείται απίθανο να είναι στη διάθεση του 37χρονου τεχνικού ο Νομπόα. Εκτός οι Κωνσταντινίδης, Αθανασιάδης ως γνωστόν. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: