Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Νέος βοηθός στον Απόλλωνα!!

Τον αντικαταστάτη του Κώστα Βελιτζέλου -που αποχώρησε απ’ την ομάδα για προσωπικούς λόγους- βρήκε ο Απόλλωνας Σμύρνης στο πρόσωπο του Γιάννη Κεσόγλου, που θα είναι ο νέος βοηθός του Αλέκου Βοσνιάδη.

Νέος βοηθός στον Απόλλωνα
Ο Γιάννης Κεσόγλου θα είναι ο αντικαταστάτης του Κώστα Βελιτζέλου στο πλευρό του Αλέκου Βοσνιάδη στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Βελιτζέλος αποχώρησε για προσωπικούς λόγους, μετά από στενή συνεργασία χρόνων με τον Αλέκο Βοσνιάδη. Νέος βοηθός του Έλληνα τεχνικού θα είναι ο Γιάννης Κεσόγλου, με τον οποίο είχε συνεργαστεί ξανά στην «ελαφρά ταξιαρχία».

Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την πρόσληψη του Γιάννη Κεσόγλου, στο προπονητικό τιμ της ομάδας, στη θέση του Βοηθού Προπονητή.

Ο Γιάννης Κεσόγλου έχει εργαστεί στον παρελθόν στον Απόλλωνα Σμύρνης ως γυμναστής. Γεννημένος στις 14/4/1984, είναι κάτοχος Bachelor of Science, B.s (Πανεπιστήμιο Αθηνών Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού), Master of Sports Physiology (εργοφυσιολογία) (John Moores University of Liverpool) και Υποψήφιος Διδάκτωρ (Πανεπιστήμιο Αθηνών Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού)
». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: