Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Από αύριο αρχίζει ο «Γολγοθάς» του Ολυμπιακού!! (video)


Στο Ζέεφελντ βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού από το απόγευμα με τον Μάρκο Σίλβα να αποφασίζει να μην γίνει προπόνηση στο γήπεδο. Το sport-fm είναι στο Ζέεφελντ και σας μεταφέρει τα πρώτα στοιχεία.

Από αύριο αρχίζει ο «Γολγοθάς» του Ολυμπιακού (video)
Στο Ζέεφελντ βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού από το απόγευμα, με τον Μάρκο Σίλβα να παίρνει την απόφαση να μην βγάλει τους παίκτες του στο γήπεδο για προπόνηση.

Κάτι τα εργομετρικά όλης της εβδομάδας που ήταν ιδιαιτέρως κοπιαστικά, κάτι το ταξίδι από την Αθήνα στο Μόναχο και από την βαυαρική πρωτεύουσα με πούλμαν μέχρι το Ζέεφελντ (απόσταση 180χλμ.) ανάγκασαν τον Πορτογάλο τεχνικό να δώσει ρεπό.

Το ραντεβού των "ερυθρολεύκων" στο προπονητικό κέντρο του Ζέεφελντ ανανεώνεται αύριο το πρωί στις 11.00. Τα ζόρια ουσιαστικά αρχίζουν από αύριο, μιας και ο κόουτς των Πειραιωτών έχει ενημερώσει τους παίκτες του ότι εκτός από την πρωινή προπόνηση, θα μαζευτούν στο γήπεδο και το απόγευμα στις 18.30.

Ο Σίλβα στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας είχε φτάσει σε σημείο να βάλει ακόμα και τριπλές προπονήσεις κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και δεν αποκλείεται να πράξει κάτι ανάλογο και με τον Ολυμπιακό.

Στο μεταξύ, αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την άφιξη της αποστολής το μεσημέρι στο αεροδρόμιο του Μονάχου, καμιά δεκαριά ομογενείς υποδέχθηκαν την ομάδα. Γνώριμα σκηνικά κάθε φορά που πάει ο Ολυμπιακός στο Ζέεφελντ για την καλοκαιρινή του προετοιμασία.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από το Ζέεφελντ



*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: