Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Στιλ για τον Τσίπρα: «Μου αρέσει αυτός ο τύπος»


Διαβάστε τι είπε σε συνέντευξη του ο Λουκ Στιλ για τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και την κρίση που περνάει τις τελευταίες ημέρες η χώρα.

Στιλ για τον Τσίπρα: «Μου αρέσει αυτός ο τύπος»

Σήμερα σε συνέντευξη του ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού σχολιάζει την κρίση στη χώρα, εκφράζει την εμπιστοσύνη του για τον πρωθυπουργό αναφέροντας: «Εμένα μου αρέσει αυτός ο τύπος (Τσίπρας), δεν θα πω εγώ σε έναν πρωθυπουργό πως να κάνει την δουλειά του, όμως είμαι χαρούμενος που υπάρχει αυτός ο άνθρωπος».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Λουκ Στιλ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Livesport για τα όσα συμβαίνουν στη χώρα…

«Όλοι έχουν άποψη, όμως δε ξέρω ποια είναι η σωστή. Αυτό που ξέρω, είναι πως όσοι παίρνουν τις αποφάσεις είναι μορφωμένοι, δεν ήρθαν από τον... δρόμο και πιστεύω πως θα κάνουν το σωστό. Το γεγονός ότι δε φορούν γραβάτα, είναι άλλο θέμα. Εμένα μου αρέσει αυτός ο τύπος (Τσίπρας), δεν θα πω εγώ σε έναν πρωθυπουργό πως να κάνει την δουλειά του, όμως είμαι χαρούμενος που υπάρχει αυτός ο άνθρωπος. Δε ξέρω ποια είναι η σωστή λύση, όμως πιστεύω πως αυτός θα την βρει. Οι φίλοι μου βλέπουν άσχημες εικόνες και νομίζουν πως ζω σε μία τριτοκοσμική χώρα. Μου λένε να σηκώσω τα λεφτά μου, αλλά εγώ δε θα το κάνω, αυτό δεν είναι λύση. Πρέπει όλοι να έρθουν σε αυτή τη χώρα για διακοπές, είναι απίστευτη με τρομερά μέρη. Δεν έχω ξαναδεί τόσο όμορφη χώρα». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: