Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Μακριά η πρόκριση…!!

Δεν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στους τελικούς των αγωνισμάτων τους οι Ηλιάνα Κοροσίδου, Τατιάνα Γκούσιν και Έφη Θεοδώρου στην δεύτερη μέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων.

Μακριά η πρόκριση…
Μακριά απ’ τις προκρίσεις στους τελικούς των αγωνισμάτων τους έμειναν οι Ελληνίδες αθλήτριες που συμμετείχαν στο πρωινό πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων που γίνεται στο Ταλίν.

Στη σφυροβολία η Ηλιάνα Κοροσίδου με καλύτερη προσπάθεια στα 63.13μ. πήρε την έβδομη θέση στο γκρουπ της, όμως τελικά η πρόκριση κρίθηκε στα 63.70μ. με αποτέλεσμα να μείνει εκτός τελικού, με την 15η θέση στην τελική κατάταξη. Οι άλλες δύο της βολές ήταν στα 61,46 μ. και 62,88 μέτρα.

Στα προκριματικά ολοκλήρωσε την προσπάθειά της και η Τατιάνα Γκούσιν στο ύψος, η οποία έμεινε μακριά απ’ τον καλό της εαυτό.
Η παρουσία της Ελληνίδας πρωταθλήτριας σταμάτησε στα 1,79μ. όμως οι δύο χαμένες προσπάθειες σ’ αυτό το ύψος δεν της επέτρεψαν να πάρει την πρόκριση.

Μακριά απ’ τον καλό της εαυτό έμεινε και η Έφη Θεοδώρου στα 400μ.εμπ., καθώς με χρόνο 60.35 έμεινε στην έκτη θέση της σειράς της, με την πρόκριση να κρίνεται στα 59.29, επίδοση που βρίσκεται μέσα στις δυνατότητες της.

Στους απογευματινούς τελικούς μετάλλια θα διεκδικήσουν ο Ντεντόπουλος στα 20χλμ βάδην, ο Αναστασάκης στην σφυροβολία και η Γεωργία Στεφανίδη στο άλμα επί κοντώ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: