Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Ξανθόπουλος: «Ιστορικός σύλλογος ο Άρης»

Εμφανώς χαρούμενος ήταν ο Βασίλης Ξανθόπουλος μετά την υπογραφή της συμφωνίας του με τον Άρη, τον οποίο συγκαταλέγει στους πιο ιστορικούς συλλόγους της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Ξανθόπουλος: «Ιστορικός σύλλογος ο Άρης»
Ανυπόμονος να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του με τον Άρη και να αγωνιστεί ως γηπεδούχος στο «Nick Galis Hall» δήλωσε στην ιστοσελίδα της «κίτρινης» ΚΑΕ ο Βασίλης Ξανθόπουλος, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη συμφωνία μου με τον Άρη. Έρχομαι σε μία μεγάλη ομάδα, η οποία έχει πολύ κόσμο, αλλά το κυριότερο, μπασκετικούς φιλάθλους. Μετά από πολλά χρόνια στην Α1, ήρθε η ώρα να φορέσω τη φανέλα του Άρη, ενός εκ των πιο ιστορικών συλλόγων της Ελλάδας και της Ευρώπης και αυτό με γεμίζει χαρά και ικανοποίηση», δήλωσε αρχικά ο Βασίλης Ξανθόπουλος στο «arisbc.gr» και συμπλήρωσε:

«Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό το ότι ο Άρης θα ξαναπαίξει στην Ευρώπη. Είναι μια ομάδα με πολύ μεγάλη παράδοση εκτός συνόρων και η θέση της είναι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτή η εξέλιξη σίγουρα αυξάνει τις απαιτήσεις και μεγαλώνει τις προσδοκίες. Προσωπικά είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα για να ανταπεξέλθουμε στις αυξημένες υποχρεώσεις που θα έχουμε την επόμενη σεζόν».

Το μήνυμα που θέλει να στείλει ενόψει της νέας σεζόν: «Πάνω απ’ όλα να έχουμε υγεία όλοι οι παίκτες της ομάδας. Να φέρουμε επιτυχίες στον Άρη και να δώσουμε χαρά στον κόσμο της ομάδας. Ανυπομονώ να παίξω στο γεμάτο “Nick Galis Hall”, αυτήν τη φορά ως… οικοδεσπότης». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: