Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Τούντορ: «Αυτά τα στοιχεία θέλουμε να περάσουμε στον ΠΑΟΚ»

Ικανοποιημένος από την ανταπόκριση των παικτών του ΠΑΟΚ στο αγωνιστικό στιλ που θέλει να περάσει στην ομάδα εμφανίστηκε ο Ιγκόρ Τούντορ έπειτα από την πειστική εμφάνιση κόντρα στην Ντνίπρο (4-1).

Τούντορ: «Αυτά τα στοιχεία θέλουμε να περάσουμε στον ΠΑΟΚ»
Ευτυχής με το γεγονός ότι οι παίκτες του αφομοιώνουν γρήγορα το σύστημα και το στιλ παιχνιδιού που θέλει να περάσει στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Ιγκόρ Τούντορ μετά την φιλική αναμέτρηση με την Ντνίπρο (4-1) που ήταν και η πρόβα τζενεράλε πριν ο «Δικέφαλος» ριχτεί στα προκριματικά του Europa League.

«Δεν μετράει το σκορ, αλλά πάντα είναι καλύτερο να κερδίζεις από το να χάνεις. Συνήθως το πρώτο επίσημο παιχνίδι έρχεται μετά από ένα μήνα. Πρέπει να προσαρμοστούμε.

Είδα και καλά και αρνητικά στοιχεία. Θα συνεχίσουμε την δουλειά. Ο κόσμος σήμερα είδε κάποια από τα στοιχεία που θέλουμε να περάσουμε στην ομάδα.

Το πιο σημαντικό για ‘μένα είναι ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν αρχίσει να δείχνουν ότι αντιλαμβάνονται το στιλ παιχνιδιού που θέλω να παίξουμε. Είμαι πολύ ικανοποιημένος γι’ αυτό», ανέφερε μετά το τέλος του φιλικού ο Κροάτης τεχνικός.

«Δεν έχει σημασία το σκορ, αλλά ότι δείξαμε αρκετά καλά στοιχεία. Η ομάδα δουλεύει πολύ στην προετοιμασία και θα είναι έτοιμη. Κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία, δουλεύουμε πολύ και δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα στη συνέχεια», δήλωσε ο Στέλιος Κίτσιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: