Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

«Πολύ κοντά σε Ραντούλιτσα ο Παναθηναϊκός»!

Έτοιμη να μεγαλώσει η σέρβικη παροικία στον Παναθηναϊκό! Σύμφωνα με δημοσίευμα στο εξωτερικό, οι πράσινοι είναι κοντά στο «μπαμ» με την απόκτηση του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα. Και Μιλουτίνοφ στα υπόψιν!


Σύμφωνα λοιπόν με τον δημοσιογράφο, Ενέα Τραπάνι (που είχε βγάλει και την μεταγραφή του Πάβλοβιτς), οι πράσινοι είναι πολύ κοντά στο να αποκτήσουν τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή και διακαή πόθο του «Σάλε» (έχει παίξει μεγάλο ρόλο το... ψηστήρι του) για την φροντ λάιν.

Το ενδιαφέρον του τριφυλλιού για τον παίκτη είναι δεδομένο και μένει να φανεί προσεχώς το πόσο προχωρημένη είναι η υπόθεση. Υπενθυμίζεται πως πέρσι ο Σέρβος σέντερ αγωνίστηκε στην Κίνα και εφόσον οριστικοποιηθεί το deal, οι Κυπελλούχοι Ελλάδας δυναμώνουν πάρα πολύ στη γραμμή των ψηλών με τον 27χρονο.

Αξίζει να σημειώσουμε πως πάντα στα υπόψιν βρίσκεται και το όνομα του Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο 20χρονος ύψους 2.14 παρακολουθείται εδώ και μέρες απ' τον Παναθηναϊκό και δεν αποκλείεται να υπάρξει κι εκεί... κίνηση!






*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: