Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Ακόμη δύο ανανεώσεις στον Αγροτικό Αστέρα!!


Ανανεώθηκε η συνεργασία του Αγροτικού Αστέρα με τους Χρήστο Παλάσκα-Άγγελο Καραντασιάδη, όπως γνωστοποίησε σήμερα η ΠΑΕ. Είχε προηγηθεί του Σαμουηλίδη.

Ακόμη δύο ανανεώσεις στον Αγροτικό Αστέρα
Διήμερο ανανεώσεων στον Αγροτικό Αστέρα, καθώς την Πέμπτη ανανεώθηκε η συνεργασία με τον Νίκο Σαμουηλίδη για ένα έτος και σήμερα με τους Χρήστο Παλάσκα-Άγγελο Καραντασιάδη για το ίδιο χρονικό διάστημα.

Η ανακοίνωση

Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου με τον αμυντικό Χρήστο Παλάσκα.

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός επέκτεινε τη συνεργασία του με τους «σταχυοφόρους» για ακόμα ένα έτος, το τέταρτο συνολικά της καριέρας του στον Εύοσμο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην ομάδα της περιοχής που μεγάλωσα. Θελώ να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου τον Πρόεδρο, τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο και θέλω να ανταποδώσω με την προσφορά μου στον αγωνιστικό χώρο. Θα κάνω ότι περνά από τα ποδια μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο», δήλωσε ο παίκτης στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Η ανακοίνωση

Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου με τον αμυντικό Άγγελο Καραντασιάδη.

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός επέκτεινε τη συνεργασία του με τον ιστορικό σύλλογο του Ευόσμου για ακόμα ένα χρόνο.

«Αισθάνομαι χαρά και ικανοποίηση, γιατί συνεχίζω για τρίτη χρονιά σε μία ομάδα που έχω συνδέσει πλέον μεγάλο κομμάτι της ποδοσφαιρικής μου καριέρας. Τα προηγούμενα χρόνια έζησα σπουδαίες επιτυχίες φορώντας αυτή τη φανέλα και θέλω διακαώς να ζήσω στο μέλλον ανάλογες στιγμές. Έχω μεγάλη ορέξη για δουλειά και ανυπομονώ να ξεκινήσει η χρονιά. Με ενθουσιάζει το γεγονός, ότι παρά τα προβλήματα στη χώρα μας, η ομάδα παραμένει φιλόδοξη και αποφασισμένη να συνεχίσει να προοδεύει», δήλωσε ο Άγγελος Καραντασιάδης στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: